Hvad forårsager en brændende følelse i brystvæv?

Hvad forårsager en brændende følelse i brystvæv?

Hvis en kvinde konstant oplever en brændende fornemmelse i sine bryster, skal hun påpege dette til sin læge, fordi det er muligt, at fornemmelsen er resultatet af et underliggende medicinsk problem, ifølge Wrongdiagnosis.

Parathesia

En brændende, prikkende, kløende eller prikkende fornemmelse kaldes parethesi, og det kan være et tegn på, at sensorisk nerveskade er opstået. Parethesi forekommer uden tilsyneladende fysisk årsag.

Nervesvigt, diabetes, traume, metal eksponering

En nervesvigt kan resultere i en brændende eller prikkende eller nåle og pin type sensation og kan være forårsaget af nerveindfangning eller tryk påføres direkte på en nerve eller til den spinalfastgørelse af den nerve. Ifølge Medicues kan en brændende fornemmelse i brystet være et tegn på, at du har diabetes. Det kan også være et resultat af traumer til nerverne i dette område eller udsættelse for tungmetaller.

neuropati

Der er flere tilstande, der kan forårsage mærkelige sensoriske fornemmelser, herunder diabetes, neuropati, multipel sklerose og diabetisk neuropati. Mayo Clinic forklarer, at neuropati betyder, at der er sket en form for skade på nerverne, hvilket resulterer i forskellige symptomer. Skaden forstyrrer signalerne mellem hjernen og andre dele af kroppen. Som følge heraf kan kroppsfunktioner forøges eller formindskes eller bare være unormale.

Paget's sygdom

Ifølge Mayo Clinic er der en tilstand kaldet Pagets sygdom, der forårsager en brændende fornemmelse i brystet sammen med en række andre symptomer, herunder kløe, rødme, udslip fra brystvorten, en omvendt eller fladt brystvorte, en åbenbar klump under din brystvorte eller aerola (huden der omgiver din brystvorte) og skifter til kun et bryst og en brystvorte. Pagets sygdom er en tilstand af knoglen. Knoglemetabolisme ændres, og den gamle knogle bliver ikke genanvendt til ny knogle så hurtigt som den engang var. Resultatet af Paget er, at din knogle kan blive skrøbelig og let brudt.

Implantatbrud

Silikonebrystimplantater kan briste. Hvis de gør det, kan du opleve en brændende fornemmelse ud over smerte eller ømhed, prikkende hævelse og ændring i din bryststørrelse, ifølge Breastimplantinfo.org.

Cerebrovaskulær hændelse

Ifølge Wrongdiagnosis kan en cerebrovaskulær hændelse, der opstår, når blodforsyningen til hjernen afbrydes og resulterer i celleskade og død på et bestemt sted, resultere i en brændende fornemmelse.

Ikke indicative for brystkræft

En brændende fornemmelse i brystet er ikke ualmindeligt, ifølge Medhelp. org, og det betyder ikke, at du har brystkræft.

Del:
Kommentarer