Hvad er Zumba Gold?

Hvad er Zumba Gold?

Zumba er et dansebaseret aerobt fitnessprogram skabt i 1990'erne. Zumba Gold er et spin-off, der er oprettet som en specialiseret fitnessklasse, der imødekommer de ældres specifikke behov.

Hvad er Zumba?

Zumba er baseret på hurtige dansbevægelser, koreograferet til latin og international musik. Klassen kan være meget intens, og du kan forvente at forbrænde op til 1.000 kalorier pr. Timen klasse.

Hvordan er Zumba Gold anderledes?

Zumba Gold er baseret på de samme dansbevægelser, der anvendes i den oprindelige Zumba-klasse. Guldklassen er dog mindre intens, med dansrutiner designet til begyndere og ældre voksne, som måske har begrænsede evner.

Hvad kan man forvente

Klassen består af en række nemme at følge dance moves. Nogle bevægelser er endda designet til at blive udført på en stol, som gør denne klasse tilgængelig for personer, der er stillesiddende eller er i en kørestol. Klassen er 30 til 45 minutter lang og indeholder en længere opvarmning og afkøling end den almindelige Zumba klasse. Bevægelserne fokuserer på at forbedre balance, styrke og fleksibilitet, samtidig med at du øger din hjerteslag og forbedrer kardiovaskulær evne.

Hvad skal man tage

Du bør bære behageligt træningstøj, herunder gummisolede sko. Medbring også en flaske vand og et håndklæde for at holde hydreret og tørt.

Del:
Kommentarer