Hvad er stærkere end Augmentin?

Hvad er stærkere end Augmentin?

Augmentin er et oral antibiotikum med amoxicillin, der er ordineret til behandling af bakterielle infektioner. Selvom Augmentin er et stærkt antibiotikum, kan andre lægemidler være mere effektive til behandling af visse typer og infektionsstammer.

tetracyclin

Tetracyclin antibiotika, såsom minocyclin (Minocin) og demeclocylin (Declomycin), fungerer bedre end Augmentin i behandling af Rocky Mountain Spotted Tick Feber og seksuelt overførte sygdomme.

Erythromycin

Erythromycin (Ilotycin) er mest foretrukket som det valgte antibiotikum til behandling af Legionnaire's sygdom og difteri.

aminoglycosid

En af de stærkeste typer af antibiotika er aminoglycosid. Dette er normalt forbeholdt alvorligt syge hospitaliserede patienter med infektioner, der betragtes som livstruende.

Antifungale midler

Augmentin, ligesom andre typer af antibakterielle lægemidler, er ikke effektiv til behandling af svampeinfektioner. Antibiotika som griseofulvin (Grisactin) skal bruges til korrekt behandling af vaginale gærinfektioner, ringorm og andre infektioner forårsaget af svamp.

polypeptid

Polypeptidantibiotika, såsom Polysporin, er stærkere end Augmentin til behandling af forskellige typer hudinfektioner. Denne type antibiotika blandes med cremer og salver for at lette korrekt anvendelse.

Del:
Kommentarer