Hvad er stanseposer fyldt med?

Hvad er stanseposer fyldt med?

Stanseposer findes i mange forskellige størrelser. Størrelsen og brugen af ​​en stempelpose bestemmer ofte, hvad der bruges til at fylde stempelposen. Sand, vand, fint malet træ, klude og korn er populære fyldstoffer til stanseposer.

Grundlæggende struktur

Den tidligste rekord af en stempelpose er et patent til Simon D. Kehoe i 1872. Strukturens grundlæggende struktur har ikke ændret sig meget gennem årene. De tidligste stødposer blev fremstillet af kænguru eller gedeskind. Læder skabt af gedeskind anvendes stadig i dag til fremstilling af high-end stanseposer.

Hvordan stanseposen er oprettet

Stempletasker er stadig lavet af papirmønstre spores på læder, lærred eller vinyl. Fire til seks paneler bruges til hver stansepose. Panelerne syes så sammen med kraftige snor eller strimler af læder.

Fyldstoffer

Sand, vand, strimlet træudskæringer, korn, tørrede kornkerner og klude er alle blevet brugt til at sætte stødposer. Fyldningstypen bestemmes ved brug af stanseposen og den ønskede følelse for stempelposen.

Forskel mellem fyldstoffer

Vandet er blødere end sand og har en bølgelignende bevægelse, når stanseposen er stanset. Sand, korn, majs og ristet træ eller savsmuld giver en tykk, stenlignende følelse, når stanseposen er stanset.

Typer af poser og fyldstoffer

En træningspose er normalt fyldt med sand eller savsmuld; en slående taske er en stødpose, der faktisk er to poser i en - inderposen er fyldt med luft, mens den ydre taske er fyldt med sand eller savsmuld; Hjemmelavede stødposer er lavet af nogle atleter og er fyldt med filler.

Del:
Kommentarer