Hvad er sikkerhedsreglerne for boxning?

Hvad er sikkerhedsreglerne for boxning?

Det kan virke lidt ironisk at overveje sikkerhedsregler i boksning, hvor målet er at slå din modstander. Da faren for sporten er iboende, er det imidlertid vigtigt at overholde sikkerhedsproblemer. For boksere at være sunde og har lange karriere i sporten, følger de alle reglerne, især dem der involverer deres egen sikkerhed. Disse regler hjælper med at bevare respekten, sikkerheden og fortsættelsen af ​​sporten samt atletens helbred.

Fysisk eksamen

Boxere bør have regelmæssige fysiske prøver af en læge, der er godkendt af hans eller hendes lokale boksningskommission, ifølge World Boxing Foundation. Boxeren eller deltageren skal have resultaterne af hans eller hendes fysiske eksamen til rådighed ved hver konkurrence og bevise at han eller hun har et godt helbred i konkurrencen.

Brug korrekt sikkerhedsudstyr

Boxeren skal have det rigtige gear til kampen. Hovedbeklædning er som regel flerlags og gelforet, og det dækker hovedet, ørerne, kinderne og ofte hagen. En mundvagt vil beskytte bokserens tænder, mens håndvåben hjælper med at beskytte sin øde hænder ved at fungere som en ekstra buffer mod slag for knogler og hud. Boksehandskerne har den direkte indvirkning på knytnæve, da de gør kontakt mod bokserens modstander. I henhold til Evansville Boxing Club regler har amatør boksere 10- og 12-ounce stødabsorberende handsker, mens profferne bærer 6- og 8-ounce stødsendende handsker. Mand boksere bør bære beskyttende kopper, mens kvindelige boksere bør bære brystbeskyttere.

Ringside læge

Ringenes læge er til stede og i stand til at gå ind i ringen mellem runder for at vurdere bokserens sundhed og sikkerhed. Lægen kan informere dommeren om hans eller hendes fund og anbefalinger om begge modstandere.

Bestem den korrekte match-up

Modstandere er bestemt efter deres vægt, alder og erfaring. Disse kriterier hjælper med at sikre boksernes sikkerhed, så de ikke overmatches af deres modstandere.

Træn korrekt

Som i enhver sport, bør bokser træne og stand ordentligt. Boksning kræver udholdenhed, fart, styrke, fleksibilitet og balance træning. Alle disse elementer kan hjælpe med at holde en bokser sikker i ringen.

Standsning af kampen

Dommere har også magt til at stoppe en gang, når de føler, at en bokser er overmatchet - før bokseren bliver såret eller slået ned, ifølge Evansville Boxing Club. Andre, der kan stoppe kampen, omfatter ringkonsulent, enten bokser eller arrangementsholderen.

Del:
Kommentarer