Hvad er Ping Pong Balls lavet af?

Hvad er Ping Pong Balls lavet af?

Den tidligste bordpladeversion af bordtennis eller bordtennis går tilbage til slutningen af ​​1800'erne, ifølge International Table Tennis Federation Museum. Siden dengang har kuglen gennemgået flere ændringer, herunder den type materiale, der bruges til at gøre det. I 2014 godkendte ITTF en ny plastikbold, som bruges til alle sanktionerede internationale arrangementer.

Ændre sig med tiden

Bounce karakteristika for de første bolde - gummi dækket med klud og kork indpakket i bånd - var fattige. Gummiboldet var for hoppet og korkbolden havde det modsatte problem. På grund af dette blev der introduceret en celluloid plastkugle omkring 1900, hvilket gav den rigtige mængde bounce. Celluloid, som er en sammensætning af nitrocellulose og kamfer, er et syntetisk plastmateriale, der ligner det, der bruges til at lave film til fotografering.

Bevæger sig fremad

I mere end et århundrede var celluloid det standardmateriale, der blev brugt til at lave pingpongkugler. Men fordi celluloidproduktionen er faldende, og det er et meget brandfarligt materiale med fragt og opbevaring af restriktioner, har ITTF godkendt en ny ikke-celluloidkugle lavet af polyplastisk materiale. Bortset fra at være lidt hårdere, hopper lidt højere og har en mere robust overflade, har den mange af de samme egenskaber som celluloidkuglen. Mens sanktionerede, verdensomspændende begivenheder bruger nu denne nye bold, er celluloidbolde stadig tilgængelige til lokale turneringer og rekreative formål. Fremtidig fremstilling afhænger imidlertid af tilgængeligheden af ​​celluloid og efterspørgslen på markedet.

Del:
Kommentarer