Hvad er papirmider?

Hvad er papirmider?

En bred vifte af mider lever i hjemmet eller kontoret og er i stand til at bide mennesker. Sengebugger, støvmider og halm kløemider giver alle sundhedsmæssige problemer, såsom bites eller åndedrætsbesvær, og kan leve i hjemmet eller i gården. Papirmidten kan dog ikke angribe dit hjem eller bide dig og din familie.

Fakta

Papemider kan ikke bide eller ødelægge vigtige dokumenter, fordi de simpelthen ikke eksisterer. North Carolina State University Extension Office anfører, at papirmider er en imaginær mide, der almindeligvis skyldes bid på kroppen, der ser ud til at være fra et lille insekt. Dette fænomen er almindeligvis kendt som illusorisk parasitose. Disse bider forekommer i både hjem og på arbejdspladser, og mange værker og forældre er blevet overbevist om, at noget skadedyr bider dem eller deres børn på trods af skadedyrsbekæmpelse, der ikke finder nogen insekter.

ĂĄrsag

De små, irriterede humper, der almindeligvis tilskrives denne mystikmide, skyldes faktisk andre insekter eller svære partikler, der flyder i luften. Alle de insekter, der kan bide, og som lever i et hjem eller arbejdsmiljø, som fnat og sengebug, kan ses med det blotte øje og findes hurtigt under en grundig inspektion. Luftbårne partikler udgør de fleste af de indberettede tilfælde af "papirmideinfektioner" ifølge District Council 37 Health and Safety Unit.

Behandling

Ægte insekt- eller midebid kræver forskellige behandlinger afhængigt af arten der gør skaden. En sundhedspersonale kan muligvis identificere insektet eller familien af ​​insekter ved at undersøge bidden. Hvis du ikke kan finde bevis på, at et insekt bider dig, skal du prøve at anvende lotion på det berørte hudområde og undgå ridser, anbefaler District Council 37 Health and Safety Unit. Irritationer, der ser ud til at være bid, vil stoppe kløe og forsvinde kort efter denne behandling, hvis de er forårsaget af luftbårne partikler.

Forebyggelse

Selv om disse problemer ikke skyldes en ægte mide, er de stadig smertefulde og distraherende. Tæppefibre, papirpartikler, udsættelse for formaldehyd fra møbler eller isolering af glasfiberfibre, alle årsager til at angive hudforstyrrelser, siger webstedet Techletter Pest Control Publications. Enhver række problemer med indendørs luftforurening fører til kløe, hævede bump på udsat hud. Installation af et HEPA-filtreringssystem, støvsugning mere regelmæssigt og fastgørelse af løs isolering hjælper med at skære ned på dette problem på kontoret eller i hjemmet.

Del:
Kommentarer