Hvad er otiske migræne?

Hvad er otiske migræne?

En otisk migræne er en slags migræne, der får patienten til at føle svimmelhed eller en spændende fornemmelse. En otisk migræne kan være forårsaget af fødevareudløsere, hormonelle udløsere eller miljøforurenende stoffer.

Identifikation

En otisk migræne er også kendt som en vestibulær migræne. Migræne er en klasse af tilstande præget af en pounding hovedpine, ledsaget af kvalme eller en sensorisk følsomhed som lys undgåelse. Nogle migrænepatienter oplever symptomerne på en migræne uden hovedpine.

Symptomer

Symptomer på en otisk migræne ligner en klassisk migræne, herunder kvalme, en bankende hovedpine og ønsket om at være i mørket. Otiske migræne er forskellige, fordi de involverer svimmelhed og svimmelhed i tillæg til de klassiske migræne symptomer. Svimmelhed er følelsen af ​​at rummet spinder.

Lignende betingelser

Ifølge Johns Hopkins Medicine Guide "Vestibulær Migræne" kan forhold, der kan forveksles med otiske migræne, omfatte en række små slagtilfælde, Meniere's sygdom eller godartet Paroxysmal Positiv Vertigo (en tilstand forårsaget af snavs fanget i det indre øre).

Ă…rsager

Selvom de biologiske årsager til migræne ikke forstås fuldt ud, er migræne ifølge "Vestibulær migræne" menes at skyldes usædvanlige, fejlplacerede elektriske udladninger i hjernen og trange kraniale blodkar. Kvinder oplever otisk migræne hyppigere i deres menstruationsperioder.

triggers

Udløserne for otisk migræne er stort set fødevarerelaterede. Rødvin og tørret frugt med sulfitter er store migræneudløser. Mad med store mængder koffein som kaffe og sodavand skal undgås, såvel som mononatriumglutamat (MSG), en fælles bestanddel i kinesisk mad. Otiske migræne kan også skyldes for meget salt i kosten, lavt blodsukker eller manglende søvn.

Del:
Kommentarer