Hvad er omkostningerne ved at erstatte en tand i tandpleje?

Hvad er omkostningerne ved at erstatte en tand i tandpleje?

Omkostningerne ved at erstatte en enkelt tand i en tandprotein kan variere meget afhængigt af hvor du bor, og om du går til en tandlæge, en uafhængig tandlæge eller gør det selv ved hjælp af et kit.

denturist

Stater, hvor tandlæger er licenseret, omfatter Washington, Montana, Oregon, Idaho, Maine, Colorado og Arizona, ifølge National Denturist Association. Hvis du bor i en af ​​disse stater, kan du muligvis tage tandprotesen ind til en reparation på stedet. Afgiften er normalt $ 50 til $ 100, med $ 75 som gennemsnittet. Afgiften vil være lavere, hvis du har tanden, der brød ud af protesen.

Tandlæge

I andre stater kan et besøg hos tandlægen være påkrævet. Tandlægen kan have en tandtekniker og et laboratorium, hvor reparationen kan foretages. Andre tandlæger kan sende tandprotesen til en tandlæge eller tandlæge for at erstatte tand. Dette vil normalt resultere i højere gebyrer. Omkostningerne ved udskiftning af en tandlæge kan omfatte både hans gebyr for et kontorbesøg såvel som ansvaret for tandteknikeren eller tandlægen, der gør den egentlige reparation. Reparationen kunne koste mellem $ 75 og $ 150.

Postordre reparation

For et overkommeligt alternativ kan du overveje reparation af postordreproteser. Afgiften kan være så lav som $ 39,00. Disse laboratorier kræver normalt, at du forsyner tand, der brækkede tandprotesen. Hvis laboratoriet skal forsyne den manglende tand, vil omkostningerne blive højere.

Gør det selv

Du kan også i det mindste midlertidigt rette din tandprotes ved hjælp af et gør-det-selv reparationssæt, der er tilgængeligt fra de fleste apotek. Nogle sæt har kun en harpiks og klæbemiddel, som du blander sammen og gælder for tand og tandprotes. Disse kits går normalt for mindre end $ 10. Andre kits leverer klæbemiddelet og flere tænder i forskellige størrelser og farver. Disse kits er normalt prissat til mindre end $ 20.

Choices

Hvor du bor, og hvem vil reparationen påvirke omkostningerne ved permanent udskiftning af en tand i en protektion. Det er mest overkommeligt i de stater, der licens denturists, der kan oprette og reparere proteser i deres eget laboratorium eller klinik uden tandlæge tilsyn.

Del:
Kommentarer