Hvad er Maxillary Denture?

Hvad er Maxillary Denture?

Dentures er apparater, der bæres til at erstatte manglende tænder, og maksillære proteser bæres for at erstatte tænder, der mangler langs den øvre tandkæde. Traditionelle maksillære proteser er fuldt aftagelige.

Fordele ved Maxillary Dentures

Maxillære proteser hjælper deres bærere med at tygge deres mad. De hjælper dem også ordentligt med at udtale lyde, der produceres ved at placere tungen mod forenden og alveolar ryggen. Derudover hjælper de bæreren til at se mere naturlige og attraktive ud.

Problemer med Maxillary Dentures

Komplette maksillære proteser bæres af patienter, der har mistet alle deres øvre tænder. Nogle patienter gag på grund af at have noget i deres mund, der ikke er mad, og andre oplever overskydende spyt af samme grund. Nogle patienter har problemer med opbevaring - at holde en tæt tætning mellem de maksillære proteser og mundens tag - der kan producere klik og glide af proteserne. Gingivitis under proteserne kan også være et problem.

Pleje af Maxillære Dentures

Maxillære proteser skal holdes fri for madpletter. De bør børste hver dag med tandpleje tandpasta og gennemblødt natten over i en tandpleje plejevæske. Maxillary denture wearers bør ikke bruge tandstikker.

Del:
Kommentarer