Hvad er kardiopulmonær arrest?

Hvad er kardiopulmonær arrest?

Hjertet henviser til hjertet. Ordet "pulmonal" refererer til enten lungefunktion eller lungearterien, der bærer blod fra hjertet til lungerne. Arrest betyder at stoppe. Kardiopulmonær arrestation indikerer således en stoppe for hjerte-lungefunktionen. Det er også mærket som et hjerteanfald. Ofte er forekomsten af ​​kardiopulmonær arrestering indikativ for døden. Det er afgørende, at patienten får øjeblikkelig lægehjælp.

Symptomer

Under kardiopulmonær arrestering ophører blodet at strømme gennem et eller flere af hjertets kamre, og personen kan føle en stramning eller skarp smerte i brystet, før man mister bevidstheden. Når kardiopulmonær arrest er sket, vil der ikke være nogen vejrtrækning eller puls. Der vil ikke være hjerte lyde, og elevernes elever vil blive udvidet.

Ă…rsager

Der er mange forskellige årsager til hjerteanfald. En af de mest almindelige er koronararteriesygdom, som skyldes opbygning af plaque på arterievæggene over tid. Andre årsager omfatter indtagelse af stoffer, såsom kokain eller cigaretrøg, medfødte hjerteforhold, ekstrem kulde eller en forstyrrende stressende situation.

Diagnose

Diagnosen af ​​hjerteanfald kan laves gennem diagnostiske test, når hjerte og lungefunktion er genoptaget. Elektrokardiogrammet graver hjerteslagene, så lægen kan vurdere uregelmæssigheder. Blodprøver udføres for at bestemme, om proteiner, der ofte frigives under et hjerteanfald, er til stede i blodbanen. Koronar angiografi kan også udføres. I løbet af denne procedure lægger lægen et kig på systemet i hjertet for at vurdere blokering eller skade.

Behandling

Den allerførste handling en patient skal i tilfælde af et hjerteanfald, er at anmode om øjeblikkelig lægehjælp. Forskellige medikamenter kan hjælpe med at mindske virkningerne af det forekomne hjerteanfald, såsom aspirin, nitroglycerin og smertestillende medicin. Mange andre procedurer (såsom angioplastik og koronar bypasstransplantation) og medicin (såsom betablokkere og antikoagulantia) kan indgives afhængigt af sværhedsgraden og tilstanden af ​​angrebet.

Forebyggelse / Solution

Hjertesygdomme er en af ​​de førende dødsårsager i USA. Folk, der ryger, er overvægtige og / eller har højt blodtryk, er mest modtagelige for hjerteanfald. Kardiopulmonær arrest kan forebygges ved hurtig handling under angreb af et angreb, men kan forhindres i mange tilfælde ved korrekt ernæring og motion.

Del:
Kommentarer