Hvad er Isagenix?

Hvad er Isagenix?

Isagenix er et direkte salgsselskab med speciale i kosttilskud. Isagenix bruger ligesom hjemmebaserede repræsentanter til at sælge sine produkter som direkte-mail-giganter Avon og Mary Kay. Salgsrepræsentanter er uafhængige entreprenører og tjener kompensation baseret på detailsalg. Isagenix blev grundlagt i 2002 og omfatter en todelt mission for at påvirke verdens sundhed og give folk mulighed for at opnå økonomisk frihed. Isagenix fremstiller og markedsfører produkter designet til at løse sundhedsmæssige udfordringer såsom fedme, ernæringstab, stress og miljømæssig toksicitet. Virksomhedens produktlinjer omfatter næringsmæssige rensninger, kosttilskud og hudpleje.

Produkt oversigt

Isagenix-produktlinjen blev udviklet som reaktion på et opfattet behov for et ernæringsmæssigt rensningssystem, der ville forbedre fordelene ved fastende og andre metoder til fjernelse af toksiner og urenheder fra kroppen. Proponenter for fastende og andre interne rensemetoder mener, at intern rensning giver kroppen en chance for at hvile og regenerere, fremme større overordnet helbred og velvære. Virksomheden har udviklet en komplet tilgang til rensning, der omfatter "rense dage", perioder med lavt kalorieindtag og "shake days", hvor en eller to måltider erstattes med næringsrige drikkevarer.

Ernæringsmæssige rensninger

Den "næringsmæssige rensning" linje giver vitaminer, mineraler og urter, der fremskynder fjernelsen af ​​toksiner og urenheder fra kroppen. Produkterne omfatter shakes, supper og barer designet til at hjælpe med at forbrænde fedt og maksimere næringsindtag, samt tillæg beregnet til at kontrollere sult, øge energi og forbedre muskeltonen. Tilskud er tilgængelige i 9-dages eller 30-dages systemer for at lette en komplet tilgang til ernæringsrensning.

Kosttilskud

Isagenix ernæringsmæssige kosttilskud er designet til at erstatte næringsstoffer, der mangler fra den typiske vestlige kost og for at hjælpe med at rense urenheder fra kroppen. De indeholder næringsstoffer, som forbedrer absorptionen af ​​andre sundhedsleverende ingredienser. Suppleringslinjen indeholder antioxidanter for at hjælpe med at neutralisere frie radikaler; en kvindes formel, der fremmer knoglesundhed, lysende hud og hår og lindring fra præmenstruationssymptomer; energi-boostende drikkevarer til at genopfylde næringsstoffer tabt under motion; et tillæg, der svarer til 30 frugter og andre.

Hudpleje

Isagenix tilbyder også IsaDermix hudplejeprodukter, der er udviklet til at rengøre og genopfylde huden på samme måde som virksomhedens ernæringsmæssige produkter renser og genopbygger kroppen. IsaDermix produkter kombinerer naturlige ingredienser med avanceret teknologi til at skabe en specialiseret produktserie, der fremmer optimal hudhelse. IsaDermix hudpleje tilbyder en komplet serie af ansigts- og kropsprodukter, herunder rensemidler, anti-aging tonere, fugtige cremer, øjencremer og kropsvask.

Bliver en Isagenix-repræsentant

Isagenix har tusindvis af repræsentanter, der bruger selskabets direkte salg og mund-til-mund reklame tilgang til at supplere deres indkomster, og mange der tjener en fuldtidsindkomst med virksomheden. Ifølge Isagenix medstifter Kristy Coover er næsten 40 mennesker blevet millionærer ved at sælge virksomhedens kosttilskud. Ifølge en "USA Today" -artikel fra maj 2009 har virksomheden oplevet en boom i sin salgsstyrke og oplevet en vækst på 30 procent siden marts 2008, da folk søger efter nye indtægtskilder under recessionen. Virksomhedens hjemmeside indeholder detaljerede oplysninger om tilknyttet kompensation og tilmelding.

Del:
Kommentarer