Hvad er ingredienserne i lavvaske?

Hvad er ingredienserne i lavvaske?

Waltke Co. i St. Louis, Missouri, udviklede Lava sæbe i 1893, og virksomheden registrerede varemærket i 1896. Selvom ejerskabet af varemærket og produktet har ændret sig, er de ikke-toksiske bionedbrydelige ingredienser forblev næsten uændrede i mere end 100 år.

Historie

Ifølge Missouri Centennial History blev William Waltke eneejer i 1860, da han forlod Becker & Brand, et sæbeproducentfirma i St. Louis, for at etablere sine egne sæbefremstillingsplanter. Proctor & Gamble sikrede Lava-sæbe rettighederne og solgte dem derefter til Block Drug Company i 1996. WD-40 Company erhvervede produktet i 1999 og ejer nu rettighederne til varemærkebetegnelsen og formlen for Lava sæbe.

ingredienser

Ifølge et Procter og Gamble Fact Sheet fra 1995, der kræves af Occupational Safety and Health Administration, kommer formuleringen til lavasæbe fra ingredienser afledt af "kokosolie, pimpsten, vand, glycerin og mindre ingredienser." Lava sæbe er et ikke-toksisk bionedbrydeligt produkt.

pimpsten

Pimpsten er ingrediens i lavasæbe, der førte til varemærkebetegnelsen. Pimpsten er vulkansk aske og er kemisk ligner glas, men er meget blødere og mere skrøbelig. Det er ikke hårdt eller giftigt. Pimpsten i forskellige kvaliteter anvendes i sæbe, kropscrubs, tandprodukter og andre produkter, der kræver en fin slibekvalitet, der er ugiftig og biologisk nedbrydelig.

Glycerin

WD-40 reagerede på forbrugernes anmodninger om information om glycerin i Lava-produktet ved at sige, at Lava indeholdt natriumtalowat med en meget lille mængde animalsk fedt. Natriumtalowat er natriumhydroxid eller lut, en af ​​de tre vigtigste ingredienser til sæbe. De øvrige nødvendige ingredienser til at gøre sæbe er vand og olie.

Kokosolie

Kokosolie, der er opført som en af ​​ingredienserne til Lava sæbe, er sandsynligvis i form af natriumcocoat, som er en kombination af fedtsyresaltene af kokosolie og natriumhydroxid. Kokosolie er en fælles ingrediens i mange kvalitets sæber.

pH

PH-værdien af ​​Lava Soap er 9,4, hvilket betyder, at den er alkalisk. PH-balancen i hænderne adskiller sig fra ansigtets ansigt, hvorfor ansigtsprodukter har en lavere pH-balance tættere på en neutral værdi på 7. Lava sæbe er en håndrens og annonceres som sådan.

Del:
Kommentarer