Hvad er influenza B?

Hvad er influenza B?

Mens behandling af influenza B er bredt tilgængelig, er det ikke desto mindre vigtigt at forstå, hvad viruset er, og hvordan det overføres fra en inficeret person til en anden. Lær almindelige symptomer og lav en handlingsplan for at opbygge så mange barrierer mellem dig selv og viruset som muligt.

Identifikation

Influenza B betegnes almindeligvis som influenza. Forårsaget af influenzavirusen er influenza B en luftbåret virus, der inficerer lungerne, næse og hals. Over-the-counter medicin kan reducere symptomer og dræbe virussen. Liderne rådes også til at drikke rigeligt med væsker og få masser af hvile.

Symptomer

Ifølge Medicine Plus Medical Dictionary er almindelige influenza B-symptomer karrosserier, kuldegysninger, svimmelhed, rødt ansigt, hovedpine, mangel på energi, kvalme og opkastning.

Influenza B Vaccine

En influenza B-vaccine stilles til rådighed i september. Ifølge Medicine Plus Medical Dictionary får millioner af mennesker i USA influenza hvert år. Virusen er stærkt smitsom, og symptomerne kan vare længere end to uger.

Forebyggelse / Solution

Influenza B-viruset kan leve i uger på overflader som vandhaner og dørhåndtag. De bedste former for forebyggelse er vaskehænder før og efter brug af et offentligt toilet, iført en ansigtsmaske, når de er i overfyldte offentlige områder, og afholder sig fra at dele mad og drikkevarer og tage C-vitamin for at opbygge et stærkt immunsystem.

MisforstĂĄelser

Forkølelse kan dele lignende symptomer med influenza B, men ikke en del af influenzavirus. Influenza B starter normalt med en høj feber, der varierer fra 102 til 106 grader. Sjældent er indlæggelse nødvendig, men i nogle tilfælde skal syge være optaget til observation og behandling for dehydrering.

Advarsel

Det er bedst at undgĂĄ aspirin, medicin og alkoholforbrug samt antibiotika (medmindre det er ordineret til allerede diagnosticerede sygdomme).

Del:
Kommentarer