Hvad er forskellen mellem magnesiumglycinat og magnesiumgluconat?

Hvad er forskellen mellem magnesiumglycinat og magnesiumgluconat?

Magnesiumglycinat og magnesiumgluconat er magnesiumsalte af en organisk syre og magnesium. Begge kan bruges til at give magnesium i kosten.

Sammensætning

Magnesiumglycinat består af magnesium, et almindeligt metal og glycin, en primær aminosyre. Magnesiumgluconat består af magnesium og gluconsyre, en fælles biologisk kemikalie.

Overvejelser

Du bør kontakte din læge, inden du tager magnesiumtilskud. Der er mange særlige tilfælde, hvor magnesium kan være skadeligt i stedet for gavnligt. Et overskud af magnesium i kosten kan også forårsage diarré og på længere sigt nyreskade.

Fordele

Magnesium hjælper med at opretholde en sund muskelfunktion, normalt blodtryk og det er involveret i mange enzymatiske funktioner.

Magnesium og diabetikere

Lavt magnesiumniveauer forekommer ofte hos diabetikere mod overdreven vandladning og lavt blodsukkerindhold. Magnesiumglycinat er en bedre mulighed for at stabilisere magnesiumniveauet hos diabetikere, da gluconat behandles gennem de samme veje som glucose.

Advarsel

Der er mulighed for allergiske reaktioner fra at tage magnesiumgluconat. Disse reaktioner forekommer ofte fra et af støttematerialerne i tilsætningen, snarere end fra magnesiumgluconat selv. Magnesiumglycinat kan have samme effekt.

Del:
Kommentarer