Hvad er formålet med kvindelig pubisk hår?

Hvad er formålet med kvindelig pubisk hår?

Kvinde pubic hår anses ofte for unødvendigt, så mange kvinder beslutter at barbere det. Ligesom andre typer hår på kroppen er der en grund til, at kvinder udvikler skamhår, når de når puberteten. Medicinske eksperter har kommet op med en række forskellige teorier til formålet med kvindelig skindhår.

Feromoner

Den mest udbredte teori om, at kvinder har skamhår, har at gøre med feromoner og den rolle, de spiller i seksuel attraktion. Feromoner er lugte produceret af kroppen, der tiltrækker medlemmer af det modsatte køn. Der er nogle mennesker, der har meget stærke lugte, og nogle med lugt, der ikke er helt så mærkbare for andre. Kropshår kan spille en rolle i fangst og udsendelse af feromoner fra kønsorganerne i luften, ifølge Columbia University.

Varme

En anden teori om formålet med kvindelig skindhår er, at det var meningen at holde kønsområdet varmt. Før folk havde på tøj som de gør i dag, kan pubhår have tilbudt en vis beskyttelse. Ifølge sundhedsvæsenet på Columbia University er denne teori diskutabel, fordi mænd ville have mere skamhår og det skulle dække en kvindes nedre torso for at holde hendes interne reproduktive organer varme.

Beskyttelse

Nogle mennesker mener, at kvindelig skindhår er der for at give kvinder beskyttelse mod infektion. Ifølge University of California, Santa Barbara, menes det, at skindhår kan medvirke til at forhindre fremmedlegemer i at komme ind i vagina. Under denne teori kan man sammenligne skamhår til øjenvipper, som beskytter øjnene. Et kontroversielt spørgsmål, der rejses om denne teori, er, hvorfor mænd ikke har skamhår omkring åbningen af ​​deres urinrør.

Komfort

Ifølge planlagt moderskab har Dr. Stephen Juan en teori, der siger, at formålet med pubic hår er at forhindre hudirritation. Kropshår hjælper med at reducere friktion under kropsbevægelsen. Det hjælper også med at reducere friktionen mellem huden og stramme tøj. Uden pubic hår kan huden være mere modtagelig for chafing eller udslæt. Dette er en af ​​de mindre udbredte teorier om formålet med kvindelig skindhår.

Dekoration

Nogle mener, at dekoration er det eneste formål, som kvindelig skindhår tjener. Acceptet af pubic hår varierer alt efter kultur, såvel som hver enkelt persons personlige præferencer. Mens nogle måske foretrækker at barbere deres pubic hår, kan andre måske style det unikt, trimme det eller lade det helt naturligt. Den måde, hvorpå en kvinde vælger at style hendes pubic hår kan øge sin partners seksuelle attraktion mod hende.

Del:
Kommentarer