Hvad er fordelene ved Quail Eggs?

Hvad er fordelene ved Quail Eggs?

Urtel æg er højt i protein, lavt i mættet fedt og rig på en række vitaminer og mineraler. Men per portion er de højere i kolesterol end kyllingæg. Ca. tre vagtelæg svarer til et stort kyllingæg. Med justeringer for størrelse kan du bruge vagtelæg i enhver opskrift, der kræver kyllingæg, men Epicurious advarer om, at nogle mennesker måske finder deres smag stærkere end kyllingæg. Hvis du har en historie om hjertesygdom, slagtilfælde eller højt blodkolesterol, skal du tale med din læge, før du inklusiv vagtelæg regelmæssigt i din kost.

Lav i fedt men høj i kolesterol

En servering af tre vagtelæg indeholder 42 kalorier, 3 gram fedt og under 1 gram mættet fedt. Det er betydeligt mindre end de 72 kalorier, 5 gram fedt og næsten 2 gram mættet fedt, du vil få fra et kyllingæg. Quail æg leverer mono- og flerumættede fedtstoffer, som begge kan reducere risikoen for forhøjet kolesterol og hjertesygdomme, især hvis du begrænser dit forbrug af mættede og transfedtstoffer.

Mens et stort kyllingæg har 186 milligram cholesterol, har tre vagtelæg 228 milligram. For en sund voksen er det 76 procent af den anbefalede daglige grænse på 300 milligram.

Høj i protein

For deres lille størrelse er quail æg pakket med protein. At spise tre vagtelæg leverer næsten 4 gram protein eller 7 procent af en mands daglige indtagelse og ca. 9 procent af en kvindes. Det handler om så meget protein som du ville få fra 1/2 kop kogt quinoa eller 1 ounce nødder som cashewnødder eller valnødder. Ifølge Harvard School of Public Health kan det øge dit proteinforbrug fra magre kilder som æg til 20-25 procent af dit samlede daglige kalorieindtag og nedsætte dit indtag af raffinerede kulhydrater, hvilket kan hjælpe med vægttab og mindske risikoen for hjertesygdomme.

Rig pĂĄ B-vitaminer

Quail egg leverer 10 procent eller mere af en voksen anbefalet kosttilskud af B-vitaminer riboflavin, vitamin B-12 og pantothensyre. Alle tre hjælper metabolisere fedt, protein og kulhydrater til energi og fremme nervesystemfunktionen. At få nok af alle B-vitaminerne i din kost kan beskytte dig mod udvikling af katarakter, hjertesygdomme, aldersrelateret makuladegeneration eller reumatoid arthritis.

God kilde til selen og jern

Voksne har brug for 55 mikrogram selen hver dag. En servering af tre vagtelæg leverer næsten 9 mikrogram selen, eller næsten 16 procent af RDA. En kost højt i selenrige fødevarer som vagtelæg kan reducere risikoen for hjertesygdomme og kræft og kan øge dit immunforsvar. Quail egg indeholder også 1 milligram jern i hver tre-æg servering. Det er 12 procent af en manns daglige jernbehov og 5 procent af en kvindes. Uden nok jern kan du være mere tilbøjelig til at udvikle anæmi eller neurologiske lidelser som opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse.

Del:
Kommentarer