Hvad er fordelene ved nandrolon?

Hvad er fordelene ved nandrolon?

Nandrolon er et anabolsk steroid, der forekommer naturligt i menneskekroppen på meget lave niveauer. Nandrolon kan bruges medicinsk, men bruges ofte af atleter og bodybuildere til at forbedre muskeltonen og øge udholdenhedsniveauet. Flere fremtrædende atleter har været længe givet forbud mod at teste positivt for en høj tilstedeværelse af nandrolon i deres kroppe.

Uddannelsesfordele

Nandrolon er effektiv til at øge muskeltonen og densiteten. Det gør det ved at hjælpe kroppen med at bruge nogen forbrugte proteiner mere effektivt. Virkningerne er normalt midlertidige, og der kræves en kost meget høj i protein for at opbygge muskeltonen tilstrækkeligt. Nandrolon kan reducere genopretningstiderne fra skade og øge udholdenhedsniveauet ved at reducere træthed efter anstrengelse. Det gør dette ved at øge niveauet af muskel glycogen repletion efter en hård øvelse regime.This betyder atleter kan træne i længere perioder uden at blive træt. Ifølge Bodybuilders hjemmeside er nandrolon effektivt til at flytte ilt gennem blodbanen hurtigere end normalt, hvilket fremskynder genoprettelsestiderne fra skader og hjælper revet muskler og beskadigede ben reparere sig selv. Nandrolon menes at øge følelser af konkurrenceevne og aggression, hvilket kan være en fordel i sportsbegivenheder. Nandrolon er også effektivt til at reducere det samlede indhold af kropsfedt.

Testeronmangel

Ifølge Human Growth Hormon-webstedet kan nandrolon være effektiv til behandling af testosteronmangel, da dets kemiske struktur ligner den mandlige hormon testosteron. Lav testosteron har været forbundet med højere niveauer af blodtryk og hjerteanfald, ifølge den medicinske forskningsorganisation HGH Therapy. Nandrolon anvendes typisk til behandling af mangler i hovedbunden, huden og prostata, da den er effektiv i binding til androgenet (kønshormonet, der er ansvarligt for typiske mandlige egenskaber) receptor af muskelvæv. Det sætter også kun moderat stress på leveren og fremmer god samlet kropsstørrelse.

Andre medicinske anvendelser

Nandrolon er også blevet brugt til at behandle osteoporose hos kvinder, ifølge lægerens vejledning. Nandrolon forbedrer kollagen syntese i kroppen og genopretter kroppens balance af calcium ved at styrke knoglemineraler. Nandrolon er også blevet brugt til behandling af brystkræft og for at afhjælpe symptomerne på aids, ifølge Wiley InterScience hjemmeside. Det gør det ved at hjælpe med at forhindre spild af kropsfedt og fysisk styrke, der ofte rammer AIDS-patienter.

Advarsel

Nandrolon bør imidlertid anvendes med forsigtighed, da forskellige bivirkninger er blevet rapporteret. Langvarig brug kan føre til nyreskade, fødselsskader og hjertesygdomme, ifølge den britiske avis The Guardian. Nandrolon kan også føre til forhøjet blodtryk, ukontrollable humørsvingninger og mandlig impotens. Kvinder, der bruger nandrolon i lange perioder, kan lide alvorlige hormonelle ændringer, hvilket resulterer i visning af nogle mandlige fysiske egenskaber.

Del:
Kommentarer