Hvad er fordelene ved en medicinbold?

Hvad er fordelene ved en medicinbold?

Medicinsk bolde er et vigtigt stykke træningsudstyr. Bolden, som kan veje alt fra to til femogtyve pund, er typisk størrelsen af ​​en basketball, men varierer naturligvis afhængigt af vægten.

Kernekraft

En af de mest almindelige anvendelser til en medicinskugle er at opbygge kernestyrke, hvilket betyder at du opbygger muskler i maven og ryggen, som hjælper med balance, holdning og overordnet velvære gennem korrekt justering. Dette kan gøres ved at holde medicinbold tæt på brystet og derefter trykke det mod en partner, der vil fange det og gentage øvelsen og smide den tilbage til dig. Du kan også kaste bolden lidt til siden for at hjælpe med at engagere obloquierne (buksemusklerne på siden af ​​din kerne).

Styrketræning

Medicinsk bolde kan bruges i styrketræning for at hjælpe med at opbygge muskelmasse, når du udfører visse øvelser. For eksempel kan du holde en medicinskugle, mens du laver squats eller lunges for at øge træningsintensiteten og dermed skabe mere muskelstyrke. Du kan også holde medicinbolden over hovedet og bøje dine arme ved albuen, langsomt sænke medicinboldet bag dit hoved før du vender tilbage til startpositionen. Dette virker dine triceps (bagsiden af ​​dine overarme) samt skuldre og ryg.

Rehabilitering

Efter en skade eller kirurgi anvendes medicinbolde typisk til rehabilitering af muskel- eller muskelgrupperne, som f.eks. Når du er ved at genvinde fra knækirurgi. Under fysisk terapi kan du blive bedt om at ligge på gulvet med forsiden nedad. Terapeuten vil så lægge en medicinbold mellem dine fødder. Du vil derefter blive instrueret til at greb bolden mellem dine fødder og løfte bolden, mens du bukker ved knæet. Dette ville involvere musklerne i dine lår og kalve, der krydser over knæleddet og opbygger styrke og fluiditet i disse muskler.

Strækker

Når du træner med en medicinskugle, skubbes de bevægelser, du gør, længere efter vægtens vægt og kraft, hvorved musklerne engageres for at stoppe bevægelsen af ​​den ekstra vægt. Denne inddragelse af muskler for at stoppe en væskebevægelse øger dit bevægelsesområde og fremmer fleksibilitet i leddene.

Overvejelser

Som med enhver øvelsesrutine, bør du konsultere din læge, før du påbegynder en ny tidsplan. Vær også opmærksom på din form og holdning, mens du udfører nogen af ​​disse øvelser. Når du laver gulvøvelser på ryggen, skal du sørge for at holde din nederste del fladt på gulvet for ikke at presse det unødigt.

Del:
Kommentarer