Hvad er fordelene ved barbell push push?

Hvad er fordelene ved barbell push push?

Trykpressen er en forenklet version af jerken, den sidste del af den olympiske ren og jerklift. I hovedsagen en barbell skulder presse med ekstra ben drev, push pressen er en avanceret øvelse, der bruges af bodybuilders, vægtløftere, atleter og andre seriøse udøvere. Trykpressens komplekse karakter, især når den kombineres med store vægte, betyder, at den skal udføres omhyggeligt og med god teknik.

Skub Tryk ydeevne

Hold barbell over forsiden af ​​dine skuldre ved hjælp af en overhånd og lidt bredere end skulderbredde greb. Dine albuer skal være under og lidt foran dine hænder. Med brystet op, brystet brystet tæt og din nedre ryg lidt buet, bøj ​​knæene og fald ned i en fjerdedel. Udvid dine ben eksplosivt og brug denne momentum til at køre vægten op og overhead til fuld arm forlængelse. Sænk baren tilbage til dine skuldre og gentag.

Forbedret koordinering

Trykpressen er en kompleks bevægelse, der involverer alle led i kroppen og en stor procentdel af dine muskler. Disse led og muskler skal arbejde sammen på en harmonisk og effektiv måde, hvis din lift skal lykkes. Koordinerede bevægelser er vigtige i sport og mange daglige aktiviteter. Udførelse af komplekse bevægelser som pushpressen vil forbedre din koordinering.

Øget effekt

Power er din evne til at generere kraft hurtigt og er en vigtig kvalitet i sport, der involverer stansning, sparkning, sprintning, hoppe og kaste. Da trykpressen bruger armene, bagagerummet og benene samtidigt, kan det betragtes som en totalkropsøvelse. Hvor den stående barbell skulderpressen udføres langsomt, bliver trykpressen udført meget eksplosivt. Det er denne hurtige bevægelse, der gør det muligt at trykke på en kraftøvelse.

Øget muskeloverbelastning

Trykpressen giver dig mulighed for at løfte tungere vægte end når du udfører en stående skulderpresse. Dette skyldes, at dine ben initierer bevægelsen, så dine arme får hjælp til at køre vægten opad. Men hvis du derefter sænker vægten under kontrol, udsætter du dine muskler for mere arbejde end normalt. Sænkende fase af en øvelse kaldes en excentrisk sammentrækning. At understrege nedsættelsesfasen af ​​en øvelse er en effektiv måde at overbelaste dine muskler på og øge din styrke.

Del:
Kommentarer