Hvad er fækal kropslugt?

Hvad er fækal kropslugt?

Vores kroppe frigør lugt gennem vores sved, urin og åndedræt. Dårlig kropslugt er normalt forårsaget af en blanding af sved og bakterier. Men lugt, der lugter som afføring er ofte et symptom på dårlig kost, irritabel tarmsyndrom (IBS) eller sygdom, hvor tarmene oplever blokeringer, der forhindrer kroppen i at filtrere og eliminere affald korrekt.

Fecal Body Odour

Fekal organ lugt kan resultere, når toksiner frigives tilbage i blodbanen. Dette skyldes, at der er tarmobstruktion i de små eller tyktarmen samt en afviklet eller blokeret kolon. Ud over fekal kropslugt kan ledsagende symptomer også omfatte mavesmerter, opkastning og oppustethed. Affaldshåndteringsproblemer, såsom forstoppelse eller diarré, kan også forekomme som følge af blokering i tyktarmen eller tyktarmen.

Kost

Dårlig kost, især en, der er lav i fiber, kan resultere i hårde afføring eller forstoppelse. Din kolon er din krops spildevandssystem, og derfor er effektiviteten af ​​afgørende betydning for dit helbred. Manglende evne til at behandle din krops affald kan føre til underernæring, ud over andre fysiske problemer. Ineffektiv og sjældent bortskaffelse af affald kan føre til opbygning af fækalt materiale langs kolonvæggene. Med tiden vil fæcesne forfalde og frigive toksiner tilbage i blodbanen.

Irritable Towel Syndrome (IBS)

Irritabel tarmsyndrom (IBS) er en tilstand, der ofte ledsages af konstant abdominal smerte, forstoppelse eller diarré. Forskere har endnu ikke fundet den egentlige årsag til denne tilstand, men har stort set konkluderet, at det kan være et resultat af tyktarmen eller tyktarmen, der er følsomme overfor bestemte fødevarer eller stress. IBS gør ikke permanent skade på ofrene, men kan forårsage ubehag. Imidlertid kan personer med IBS kontrollere deres tarmbevægelser ved hjælp af kost, motion og ordineret medicin.

Leaky Gut Syndrome

Leaky gut syndrom opstår, når der er skader på tarmforingen. Som følge heraf hæmmes tarmens filtreringsproces, hvilket tillader bakterier, ubehandlede proteiner og fedtstoffer samt toksiner at frigives tilbage i blodbanen. Dette udløser en autoimmun virkning, der fører til gastrointestinale problemer som oppustethed, fødefølsomhed, kramper og overdreven gas.

Trimethylaminuria (TMAU)

TMAU er en sjælden metabolisk lidelse, hvor kroppen ikke er i stand til at behandle den sammensatte trimethylamin. Forbindelsen findes i kolindrig mad som mælk, æg, lever og jordnødder og giver en råt "fiskelugt", der kan påvises gennem vejret, urinen og sveden. I nogle tilfælde kan lugt ligner lugten af ​​afføring. Folk, der lider af fækal kropslugt, kan vælge at teste for TMAU.

Del:
Kommentarer