Hvad er farmakologisk terapi?

Hvad er farmakologisk terapi?

Farmakologi er "narkotikas videnskab, herunder deres oprindelse, sammensætning, farmakokinetik, terapeutisk anvendelse og toksikologi." Farmakologisk terapi er medicinsk behandling, der involverer brug af medicin, enten alene eller i kombination med andre former for terapi.

Studerende

I USA er undersøgelsen af ​​farmakologi normalt udført på universiteter. Studerende omfatter læger, der studerer som læger og studerende på de biomedicinske fag.

underdiscipliner

Universiteter, der tilbyder uddannelse i farmakologi, kan opdele uddannelsen i underdiscipliner. Disse omfatter kardiovaskulær, okulær, biokemisk, neurologisk, molekylær, immunologisk og miljømæssig farmakologi.

principper

Principper for farmakologisk terapi koncentrere sig om, hvordan menneskekroppen påvirker individuelle lægemidler, hvordan stoffer påvirker kroppen, og hvordan stoffer interagerer med hinanden. Denne viden hjælper læger med at bruge medicin for at holde patienterne sunde.

Faktorer

Der er tusindvis af receptpligtige og over-the-counter medicin tilgængelige i USA. Farmakologisk terapi koncentrerer sig om, hvilke typer medicin der er relevante i forskellige situationer. Nogle lægemidler indtages oralt og nogle intravenøst, for eksempel. Nogle tages en gang, to gange, tre gange eller mere om dagen. Den person, der ordinerer den farmakologiske terapi, skal forstå, hvordan disse faktorer og andre vil påvirke patientens helbred.

Ikke-farmakologisk terapi

Terapi, der ikke omfatter medicin, kaldes ikke-farmakologisk terapi. Dette kan omfatte livsstilsændringer, såsom kost, motion og kontrol med rygning og alkohol.

Del:
Kommentarer