Hvad er farerne ved Sharpie Markers?

Hvad er farerne ved Sharpie Markers?

Den stærke stank af en Sharpie markør er en gener for nogle, men et redskab til at blive høj for andre. Sharpies udsender giftige dampe, som du eller dit barn kan snuse for at komme ind i en kort euforisk tilstand. Også kendt som "huffing" eller "sniffing", mange børn deltager i denne farlige vane.

inhalant

Inhalanter, herunder Sharpie markører, kan forårsage alvorlig sygdom, såsom neurologisk skade eller endog død. Et inhalationsmiddel er karakteriseret ved National Institute for Drug Abuse som "åndbare kemiske dampe, som brugerne med vilje indånder på grund af kemikaliernes mind-altering effects." Andre eksempler på inhalationsmidler omfatter rengøringsmidler og maling dåser.

Addiction

Kontinuerlig eksponering for indånding Sharpie markører kan føre til bevidstløshed. Mange unge tester dog grænserne og bliver afhængige af effekten af ​​inhalanter. Sniffing af genstande som f.eks. Sharpies til forgiftning kan føre til yderligere stofmisbrugsproblemer. Inhalanter er et gateway drug, hvilket betyder, at de ikke indeholder vanedannende egenskaber, men kan føre til brugen af ​​hårdere, vanedannende stoffer.

Tegn på inhalationsmisbrug

Vær opmærksom på dit barn for at identificere advarselssymboler for mulig inhalationsmisbrug. Et tegn på inhalationsmisbrug er en konstant blodig næse. Yderligere fysiske tegn omfatter pletter og sår omkring munden, røde øjne og kvalme. Inhalationsmisbrugere kan også lide af kvalme og har en konstant aroma af kemikalier på tøj eller i kroppen. Sløret tale og uforklarlig vrede og angst er også almindelige symptomer på huffing eller sniffing.

Del:
Kommentarer