Hvad er farerne ved øredråber?

Hvad er farerne ved øredråber?

Øredråber bruges almindeligt til at behandle øreinfektioner og ørevoksopbygning. Hvis det bruges korrekt, kan ørefald hjælpe dig med at undgå yderligere medicinsk indgreb under almindelige ørebetingelser. Hvis det bruges ukorrekt, kan ørefaldene skade dit øre eller gøre en eksisterende ørebetingelse værre.

typer

Antibiotiske øre dråber er ordineret til behandling og forhindre øreinfektioner. Overdøren bruges til at blødgøre ørevoks buildup. Earwax dråber er oliebaserede eller indeholder kemiske midler til opløsning af ørevoks.

Overvejelser

Brug af udløste øre dråber er farlig; antibiotiske øre dråber mister styrke over tid. En øreinfektion bør behandles med friske antibiotika.

Over disken er dråberne effektive, men læser etiketten grundigt. Nogle kan indeholde jordnøddeolie, som kan forårsage alvorlige reaktioner for personer, der er allergiske over for jordnødder.

Potentiel

Overdisken øre dråber fugter dit øre i et forsøg på at blødgøre ørevoks og bør ikke bruges i mere end to uger. Overdreven fugt i øregangen kan forårsage en øreinfektion. Hvis earwax buildup ikke reagerer på øredråber efter en til to uger, skal du kontakte din læge.

Advarsel

Øredråber bør ikke bruges, hvis din øretromme er kompromitteret. En åbning i din øretromme gør det muligt for øredråber at komme ind i mellemøret. Udenlandske væsker i mellemøret kan forårsage infektion og permanent øreskade.

Ekspertindsigt

Forsøg at være sanitær ved håndtering af øre dråber. Vask dine hænder og undgå at berøre dit øre med applikatoren. Bakterier kan introduceres til applikatoren, der forårsager reinfektion hver gang dråberne anvendes. Dropper tips skal rengøres med gnidning alkohol mellem anvendelser.

Forebyggelse / Solution

Afslut altid en antibiotikabehandling og del ikke øredråber med andre. Følg alle doserings- og tidsbestemmelser på ørepropflasken. Ifølge Earhelp.co.uk kan øredråber være sikre og effektive, når de anvendes som anvist.

Del:
Kommentarer