Hvad er farerne ved High B12?

Hvad er farerne ved High B12?

Vitamin B12, også kaldet cobalamin eller cyanocobalamin, understøtter den menneskelige krop til at bevare raske nerveceller. Vores kroppe churn også ud DNA og RNA ved hjælp af B12. Den gennemsnitlige voksen, 19 år og ældre, bør forbruge 2,4 mcg om dagen. Fødevarer indeholdende vitamin omfatter fisk, kød og mejeri. At være vandopløselig, det er nemt at fjerne kroppen af ​​overskud. B12 bør for meget blive indtøjet. Imidlertid kan for meget B12 forstyrre kroppen på farlige måder; derfor bør du ikke tage det tankeløst.

Kardiovaskulære problemer

Langt, hjerte komplikationer eksisterer som de farligste bivirkninger at have og muligvis den skræmmeste. Symptomer består af: åndenød eller åndedrætsbesvær øget hjertefrekvens eller hjertebanken; smerter i arme og ben følelsesløshed i armene, som alle også er symptomer på kongestivt hjertesvigt, hvilket er en anden fare for høj B12. Perifer vaskulær trombose eller snarere kan blodpropper og lungeødem fremkalde store risikofaktorer.

Adfærdsproblemer

De psykiske lidelser, som man kan udvikle, kan være de mest truende bivirkninger, fordi de påvirker sindet. De omfatter angst, nervøsitet, søvnløshed og panik. Disse bivirkninger kan også øge din puls, forkorte vejret, forårsage tæthed i brystet og få dig til at føle, som om du også oplever kardiovaskulær svaghed. Kendskab til stresshåndtering og vejrtrækningsteknikker vil hjælpe i denne situation; Men hvis angst, nervøsitet eller panikanfald forårsager åndedrætsproblemer eller smerter, bør du straks underrette din læge.

Generelle fysiske uopsættelser

Lidelser, der kan komme over en person efter at have indtruget for meget B12 er diarré, hovedpine, svimmelhed, fordøjelsesbesvær, ubehagelig mave, opkastning, rygsmerter, hævelse og arthritis. Desuden kan manglende koordination, hududslæt og nældefeber, mild til svær acne, rosacea og dermatitis lidt forhindre en persons følelse af velvære. Alle disse symptomer kan eller ikke føre til noget skadeligt; Men de fortjener en konsultation, men din familie læge. I det mindste kan lægen tilbyde en løsning til at berolige lidelserne, indtil kroppen har detoxificeret sig selv.

Del:
Kommentarer