Hvad er farerne ved Epsom Salt?

Hvad er farerne ved Epsom Salt?

Folk bruger Epsom salt i varme bade, som en ingrediens i enemas eller for at lindre forstoppelse. Epsom salt bør bruges med forsigtighed. Dødsfald fra Epsom salt brug er blevet rapporteret siden 1943, ifølge handicap Web ressource Disabled World.

Afføringsmiddel

Brug af Epsom salt som afføringsmiddel er risikabelt. Indtagelse af Epsom-salt kan drÌbe en person ved at forürsage en tilstand, der kaldes magnesiumgiftighed.

enemas

De samme risici, der gælder for at sluge Epsom salt gælder for at bruge dem som ingrediens i enemas. Frem til begyndelsen af ​​1970'erne var det almindeligt at bruge Epsom-salt i enemas til babyer, men denne praksis sluttede efter, at den var forbundet med nogle spædbarnsdødsfall, ifølge Disabilities World-webstedet.

Mavesmerter

Hvis du oplever mavesmerter eller kvalme, eller hvis du for nylig har opkastet, kan det vÌre ekstra risikabelt at bruge Epsom salt pü grund af den store sandsynlighed for yderligere irritation af fordøjelseskanalen. Talrige andre metoder til afhjÌlpning af mavesygdomme er tilgÌngelige og bør overvejes, inden du tager til Epsom-salt.

Medicin

Epsom salt kan reagere negativt med visse lĂŚgemidler som doxycyclin, minocyclin eller penicclamin. Kontakt din lĂŚge, inden du bruger Epsom-salt for at undgĂĽ sundhedsrisici.

Sygepleje kvinder

Kvinder, som er gravide eller plejer, der ønsker at tage Epsom-salt til forstoppelse, bør først tale med deres lÌge. En lÌge kan anbefale en anden afførende behandling for at undgü enhver risiko for, at mor eller barn bliver offer for magnesiumgiftighed.

Del:
Kommentarer