Hvad er farerne ved at drikke Whisky Straight?

Hvad er farerne ved at drikke Whisky Straight?

Whisky har været glamoriseret gennem årene gennem Hollywood og tv, men drikker det lige har mange farer. Whisky er lavet af byg og malt og kan blandes og ældes i forskellige kombinationer for at danne forskellige smag. Det er ofte nydt som en drikkeri lige ud af flasken. Dette er fint i moderation, men at drikke meget whisky har alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser og bør undgås.

Alkoholforgiftning

Når whisky tages lige, er der en chance for, at en stor mængde vil blive forbrugt på kort tid. Dette er en form for binge drikkeri, der fører til alkoholforgiftning hos nogle mennesker. Alkoholforgiftning opstår, når kroppen bliver overmættet med alkohol og kan ikke håndtere det længere. På dette tidspunkt kan en person blive syg, opleve en blackout eller gå ud. Døden er en mulighed som følge af en individuel kvælning på sin opkast, mens han sover eller oplever en hjernesystemafbrydelse på grund af det høje alkoholniveau i blodbanen.

Nedsat dom

Rett whisky er ikke fortyndet af andre produkter som sodavand eller vand og er derfor meget stærk. En drink af straight whisky kan forbruge flere skud på få minutter, hvilket fører til forgiftning og nedsat dømmekraft. Når en person oplever nedsat dom, gør hun ofte dårlige, risikable eller ulogiske beslutninger som f.eks. At drikke og køre, kæmpe, falde ned eller have ubeskyttet sex.

Andre kortfristede risici

Drikker straight whisky kan forårsage ømhed i halsen og strubehovedet på grund af styrken af ​​drikken. Det kan også bidrage til en rastløs nats søvn og en tømmermænd næste dag.

Langsigtede risici

Der er mange farlige langsigtede risici forbundet med at drikke straight whisky. Alkoholisme forekommer hos mange individer og forårsager problemer i relationer, arbejde, skole og økonomiske områder af livet. Personer, der drikker meget alkohol, oplever regelmæssigt højere niveauer af depression og er mere tilbøjelige til at ryge cigaretter end ikke-drikkere. Drikke straight whisky bidrager til fedme, fordi der er op til 150 tomme kalorier i et enkelt skud, og drikkere er mere tilbøjelige til at spise usunde måltider, mens de drikker.

Del:
Kommentarer