Hvad er farerne ved almondmælk?

Hvad er farerne ved almondmælk?

Når det kommer til mælk, dominerer koemælken stadig, hvilket udgør 90 procent af mælkemarkedet, ifølge Mor jones magasin, men mange mennesker skifter til plantebaserede mælkeprodukter som mandelmælk. Mens mandelmælk tilbyder en række fordele i forhold til komælk, er det ikke for alle og kan ikke altid gøre den bedste erstatning.

Ikke for alle aldre

Mandelmælk er ikke et passende mælkealternativ til spædbørn eller unge småbørn. Hvis spædbørn ikke er i stand til at tage modermælk, skal de være på en formel, der ligner modermælk. Almond mælk har ikke den rette balance af næringsstoffer til at tjene som en passende erstatning for modermælkserstatninger.

Almond mælk er også lav i fedt, og kan ikke være en god ko mælk erstatning for småbørn. Når børn skifter til kumælk ved 1 års alder, anbefales det at drikke fuld kødmælk til fedtet, hvilket er afgørende for vækst og hjerneudvikling - medmindre du kan tilføje andre fede fedtstoffer til at erstatte fedtet i hele koens mælk.

Lavt protein

Sammenlignet med komælk, mandelmælk er lav i protein, med 1 gram i en kop mandelmælk mod 8 gram i en kop mælk. Mens de fleste voksne ikke har en vanskelig tid til at opfylde deres daglige proteinbehov, virker mælk som en vigtig kilde til protein til børn og teenagere, ifølge MedlinePlus. Børn har brug for tilstrækkelige indtag af protein til at understøtte overordnet godt helbred og normal vækst og udvikling.

Sørg for at det er befæstet

I modsætning til kødmælk er mandelmælk ikke en naturlig kilde til calcium. Selvom det ikke er svært at finde beriget mandelmælk, hvis du laver din egen eller bruger et mærke, der ikke er beriget, kan du ikke få nok calcium i din kost. Dette er især vigtigt for teenagepiger og præmenopausale kvinder, der allerede har en vanskelig tid til at opfylde deres daglige calciumbehov, ifølge Kostvejledning til amerikanere, 2010. Ikke at få nok calcium kan forringe knoglernes sundhed og øge risikoen for osteoporose.

Potentielt Allergen

Hvis du er bekymret for allergier, kan mandelmælk ikke være det bedste plantebaserede mælkealternativ til dig, især hvis du allerede har en allergi over for enhver anden nød. Som en træmørtel er mandler en af ​​de mest almindelige fødevareallergener, ifølge webstedet Food Allergy, Research and Education, og en allergisk reaktion på møtrikken kan være alvorlig og potentielt dødelig. Hvis du har fødevareallergier, skal du tale med din læge, inden du lægger mandelmælk til din kost.

Del:
Kommentarer