Hvad er en yoga blok?

Hvad er en yoga blok?

Yoga rekvisitter blev først brugt i 1960'erne, hvor yoga guru B.K.S. Iyengar bemærkede, at årsagen til, at alle yoga-udøvere ikke kunne opnå de samme ting, skyldtes ikke kun dårlig træning men fysiske begrænsninger. Yoga-blokken var en af ​​mange rekvisitter født ud af Iyengar-traditionen og bruges til at undervise ordentligt tilpasset begynderstuderende og avancerede yoga-praktiserende læger. Denne artikel undersøger dimensionerne af blokkene, samt nogle af de måder, de kan bruges under en typisk yoga praksis.

Yoga Blocks - Størrelser, former og materialer

Yoga blokke er lavet af enten ekstremt fast skum eller kork. Dimensionerne af mindre yogablokke er 3 x 6 x 9 og dimensionerne af større blokke er 4 x 6 x 9. Mange yoga udgør brug af to yogeblokke, mens andre kun kræver en. Når du bruger yogeblokken til at hjælpe med en pose, placeres den "stabile" side af blokken mod gulvet, hvilket giver praktiserende læger en ekstra højde på enten 3 "eller 4", når du laver stående poser som f.eks. Nedadvendt hund eller arm balancer som skalaer, beskrevet nedenfor.

Yoga Blocks & Mountain Pose

Mountain pose, eller Tadasana, er den første stående yoga pose undervist til begyndere. Ved første øjekast kan det virke som om yoga-udøveren simpelthen står på plads og ikke udøver nogen særlig indsats. Imidlertid er denne udfordring en udfordring, som en del af etableringen af ​​et ordentligt bjergstang er fastgørende lårmusklene. En yoga blok kan placeres mellem lårene, breddevis (3 "eller 4"), således at længden af ​​blokken er vinkelret på gulvet. Lårene bør kun "gribe" blokken, hverken klemme for tæt eller lade blokken falde til gulvet. Denne enkle øvelse ved hjælp af en yogablok kan hjælpe med at perfektere selv den mest korrigerende pose og give begynderstuderende mulighed for at opleve følelsen af ​​fastere lår.

Yoga Blocks & Downward-Facing Dog

En anden begyndelse udgør en nedadvendt hund, eller Adho Mukha Svanasana. Avancerede yoga-udøvere kan nemt udføre denne stilling med lige knæ; Begyndelser finder dog ofte, at når de lægger deres håndflader på gulvet, mangler deres knæ fleksibilitet. En måde at lade nye yogastudenter udføre nedadvendt hund er at bruge yogablokke under hænderne for at give begynderpraktikeren mere armlængde, hvilket giver mulighed for strakker ben. Når du bruger yogablokke til at udføre denne position, er det vigtigt at aldrig placere den smalle ryggen på blokken på gulvet, da det kan føre til ustabilitet (sidene af de fleste yogablokke er skråt) og derefter håndledsskade.

Sun Salutations Brug af en Yoga Block

Når begyndere får en fornemmelse for, hvordan yogeblokken bruges til at skabe lige den rigtige mængde spændinger mellem lårene, kan den indarbejdes i en række yoga-bevægelser, der omfatter en solhilsen. En typisk solhilsen starter i nedadvendt hund; Udøverens ben vender tilbage, så hun befinder sig i fire limede personale (Chaturanga Dandasana), som efterfølges af opadvendt hund (Urdhva Mukha Svanasana). For at gøre yoga mere udfordrende og sikre, at faste lårmuskler opretholdes, vil mange yoga instruktører få eleverne til at holde blokken mellem deres lår under hele denne rækkefølge.

Armbalancer

Når du først lærer og udfører armbalancer, kan yogablocks betydning ikke overbelastes. Selv den mest dedikerede yoga-praktiserende læge kan stadig finde behovet for at bruge yogablokke, når de udfører skalaer, eller Tolasana. Denne stilling begynder i en siddende stilling med benene i lotusposition, armene på siden af ​​kroppen, palmer på gulvet. Målet er at hæve underkroppen ud af gulvet; Praktiserende læger, der mangler tilstrækkelig armlængde, kræver brug af yogeblokken under hver håndflade for at give dem større clearance, når de hæver underkroppen fra gulvet.

Yoga Blocks for Inversions

Det kan ikke virke som om en yogablok kunne bruges ved udførelse af inversioner som håndstands og hovedstande og andre avancerede poser. Imidlertid kræver inversioner, som er afhængige af at lægge hele kroppens vægt på underarmene, praktisk talt brug af en yogablok for at sikre korrekt justering, når posen først læres. Fjæret påfugl udgør, eller Pincha Mayurasana, begynder ved at placere underarmene på gulvet, en skulderbredde fra hinanden, palmer nedad. Placering af en yoga blok mellem hænderne, så tommelfingrene og fingrene danner en "L" form rundt om blokken tillader korrekt fordeling af kropsvægten, efter at benene er sparket op mod væggen. Brug blot blokkens dimensioner som referencepunkt, så yoga-udøveren kan konstatere, om hendes albuer vender for langt indad, eller hvis de går for langt udad. Yoga blokke er også nyttige som en yoga student parlays påfugl udgør i scorpion pose (Vrschikasana), hvor knæene er bøjet til at tæerne røre toppen af ​​hovedet.

theholisticcare, Wiki Commons

Del:
Kommentarer