Hvad er en Redshirt-spiller?

Hvad er en Redshirt-spiller?

En "redshirt" -spiller er en amerikansk universitetsstuderende-atlet, der lægger en hel sportssæson ud for at bevare et års værd for konkurrencedygtighed. Under en redshirt-sæson kan en spiller øve sig, men ikke spille i nogen spil. Student-atleter kan redshirt i enhver sport, men øvelsen er mest almindelig i college fodbold.

Berettigelse

I henhold til National Collegiate Athletic Association reglerne, er studerende tilladt højst fire års atletisk kvalifikation i en sport. En "redshirt" -spiller får et ekstra år (et femte år akademisk) til at deltage i praksis og træningssessioner. Udtrykket "redshirt freshman" refererer til en student-atlet i hans andet år af college (en akademisk sophomore) men i hans første år af sports konkurrence. Udtrykket "sande freshman" refererer til en student-atlet, der afstår fra en redshirt sæson og spiller i hans akademiske (eller "sande") freshman år.

Medicinsk Redshirt

I nogle tilfælde kan en spiller eller college program søge en medicinsk modgang afkald eller en "medicinsk redshirt." En spiller er berettiget til en medicinsk redshirt, hvis hun spiller i mindre end 30 procent af et holds spil, før han giver et sæsonafslutende medicinsk problem. En spiller, der har taget en tidligere redshirt efter eget valg, kan stadig søge om en medicinsk redshirt. Denne "sjette" års spiller vil ende med at bruge seks år i programmet, men spiller kun fire. Appel til medicinske redshirts håndteres af kollegiets respektive konference eller NCAA direkte.

fodbold

Redshirt-spillere er almindelige i college fodbold (ordet "redshirt" er afledt af de røde øvelses trøjer, der bæres af fodboldspillere, der ikke er på konkurrencedygtige roster). I et interview i 2007 sagde NCAAs præsident Myles Brand 80 procent af Division I fodboldspillere redshirt. Et redshirt år giver en spiller ekstra tid til at lære kompleksiteten af ​​en college fodbold playbook. Det giver også unge spillere mere tid til at udvikle sig fysisk.

Overvejelser

Nogle college embedsmænd ønsker at gøre væk med redshirt systemet, især i college fodbold. På deres årlige møde i 2009 foreslog fodboldtrænerne på Big 12 Conference, at NCAA giver alle college fodboldspillere med fem års støtteberettigelse. Deres tro, som forklaret af Big 12 kommissær Dan Bebee i 2008, er, at et yderligere år med støtteberettigelse vil lette spilletid bekymringer for busser, samtidig med at flere freshmen mulighed for at konkurrere.

Del:
Kommentarer