Hvad er en racquetball lavet af?

Hvad er en racquetball lavet af?

Racquetball er en racquetbaseret sport spillet i et lukket rum. De anvendte racquets er mindre end tennisracketer, og den anvendte bold er også mindre. Men hvad er det lavet af?

Historie

Joe Sobek opfandt racquetball (oprindeligt kaldet paddleball, derefter padle rackets) i 1950. Et problem han stødte på var at bolden var for hurtigt. Han fandt sin løsning i en almindelig børns gummibold og købte en stor mængde for at holde sporten igang, indtil der blev fundet et firma, der ville fremstille hule gummiboller.

Størrelse

USA Racquetball regler siger, at standard racquetballs er ca. 1,4 ounce og 2,25 inches i diameter. Selv hårdheden (55-60 inches durometer) er angivet, reglerne går så langt som at sige bolden skal "springe 68-72 inches fra en 100-tommer dråbe ved en temperatur på 70-74 grader Fahrenheit." Men intetsteds er det udtrykkeligt angivet indholdet af hvilket bolden skal laves.

Sjov kendsgerning

Center for sygdom og kontrolforebyggelse anbefaler at klemme en racquetball som led i en styrketræningsplan. Det kan hjælpe med at forhindre gigt, rehabilitere fingre og forhindre albue smerter og betændelse.

Del:
Kommentarer