Hvad er en PSG-hest?

Hvad er en PSG-hest?

Hvis du har været hestevæddeløb, har du stødt på akronymet "PSG" i titlen eller beskrivelsen af ​​en hest til salg. Medmindre du er en dressurentusiast, har du sikkert spekuleret på, hvad disse udtryk betyder.

Identifikation

PSG står for "Prix St. George." En hest, der beskrives som en PSG-hest, trænes til niveauet for Prix St. George i dressyrets ridesport. Prix ​​St. George er det laveste af dressurniveauerne anerkendt af Federation Equestre Internationale, eller FEI; de efterfølgende niveauer er Intermediare, Intermediare II og det sværeste niveau, Grand Prix.

Funktioner

Dressur er et fransk udtryk, der betyder "træning". Dressur blev tidligere praktiseret af militære og kongelige træningsskoler for heste og ryttere, men nyder nu af civile over hele verden.

typer

I USA er der flere niveauer under Prix St. George, at heste konkurrerer ind, begynder på træningsniveau og slutter på fjerde niveau, hvilket er niveauet lige under Prix St. George.

Fungere

En hest trænet til niveauet af Prix St. George vil udføre vanskeligere bevægelser end dem på de lavere niveauer og vise større evne til at vise forskellige temposer og grader af indsamling i gåtur, trav og galning.

Sjov kendsgerning

Heste skal være mindst 7 år for at konkurrere på Prix St. George i dressur.

Del:
Kommentarer