Hvad er en eucaloric diæt?

Hvad er en eucaloric diæt?

Undersøgelser nævner ofte, at deltagerne fulgte en "eukalorisk diæt", men uden at vide hvad dette udtryk betyder, kan det være svært at finde ud af, hvad studieresultaterne betyder. Folk, der følger en eucaloric diæt, er i kaloribalance, så de følger en diæt, der indeholder omkring det samme antal kalorier de bruger hver dag.

Calorisk Balance

En eukalorisk kost er beregnet til at hjælpe folk med at opretholde deres nuværende vægt. Du ønsker ikke at følge en eucaloric kost, hvis du forsøger at tabe sig. I dette tilfælde vil du enten reducere antallet af kalorier du spiser, øge mængden af ​​motion, du får eller gør begge til at skabe et kalorieunderskud og tabe sig. Hvis du går i vægt, kan du spise for meget eller ikke udøve nok, selvom visse sundhedsforhold eller medicin også kan være ansvarlige.

Kalorier på en eucaloric diæt

Antallet af kalorier du kan forbruge på en eukalorisk kost varierer afhængigt af dit køn, aktivitetsniveau, alder og vægt. For eksempel kræver en 35-årig mand, der vejer 170 pund, en moderat træning tre til fem gange om ugen omkring 2.875 kalorier på en eukalorisk kost, mens en kvinde med samme alder og aktivitetsniveau, der vejer 130 pund har brug for ca. 2.563 kalorier.

Del:
Kommentarer