Hvad er en Clorox Home Treatment for Chiggers?

Hvad er en Clorox Home Treatment for Chiggers?

Chiggers er larverformen af ​​en familie af kvaler; de overlever ved fodring på hudceller opløst af et fordøjelsesenzym de injicerer i deres værts hud. Dette fordøjelsessymtom efterlader små røde welts og producerer en smertelig kløe, der kan vare i en uge eller mere. Der er mange hjemmebehandlinger, der lover at lindre denne kløe-nogle fungerer bedre end andre, mens andre slet ikke virker. En af disse hjemmebehandlinger indebærer brug af husholdningsblegemiddel, såsom Clorox®.

Identifikation

Der er tre variationer af husholdningsblegemiddelbehandlingen til chiggers. Den første består i at hælde blegemiddel i dit badvand og derefter bløde i det i flere minutter. Den anden variation er at sprøjte en opløsning af blegemiddelvand direkte på det område, der er påvirket af chiggerbid, og derefter lade opløsningen tørre. Og den tredje er at bruge et væv eller en klud til at dab fuldstyrkeblegemiddel på det berørte område og derefter lade blegemiddelet tørre.

FormĂĄl

Husholdningsblegemiddel indeholder et naturligt forekommende element kaldet chlor. Klor tørrer huden, når den kommer i kontakt med den. Med dette i tankerne kan logikken bag husholdningsblegemiddelbehandlingen spores til den overbevisning, at udtørring af vådene efterladt af chiggerbites antages at give aflastning fra kløen.

Overvejelser

Ifølge Nina Bicknese, Natural History Biologist for Missouri Department of Conservation, er det ikke effektivt at bruge blegemiddel til behandling af chiggerbid. Imidlertid kan vask med en kombination af blegemiddel og vand være en effektiv behandling af chiggerbid. Du bør anvende dette middel umiddelbart efter at du har returneret fra feltet.

Advarsel

Husholdningsblegemiddel har en meget stærk lugt, som kan være irriterende ved indånding. Det kan også forårsage hudforbrændinger, selv når de er fortyndet med vand, og det kan være meget farligt. Blegemiddeldampe kan også forårsage øjenirritation, og hvis blegemiddelet kommer i kontakt med øjet, er denne irritation endnu større. Fordi det kan være farligt, bør du konsultere din læge, før du forsøger at bruge blegemiddel som en del af en hjemmebehandling til chiggerbid.

Yderligere muligheder

Ifølge Ohio State University kan behandlinger som benzocain, hydrocortison, calamine lotion, New Skin® og After Bite® være effektive til at reducere kløen forårsaget af chiggerbid. Din bedste forsvarslinje er dog at forhindre chiggerbittene i første omgang. Når du bruger tid i skovområder, skal du tørre dig selv med et håndklæde med jævne mellemrum for at pusse chiggers væk, før de har en chance for at bide og derefter brusebad så snart du vender hjem. En anden forebyggende foranstaltning er at anvende et insektmiddel. Sørg for at anvende insektafvisningsmiddel som angivet, og læs alle sikkerhedsforanstaltninger, der er anført på etiketten.

Del:
Kommentarer