Hvad er en 125cc snavs cykel?

Hvad er en 125cc snavs cykel?

Dirt bikes er små motorcykler designet til off-road rejse og racing. De er også kendt som pit cykler eller trail cykler. Motorcykelproducenter begyndte at lave snavscykler i 1960'erne, da off-road ridningstendensen begyndte at hente fart. Moderne snavscykler er lavet i USA, Japan og Europa. Cyklerne er lavet af lette materialer og er designet til at tage en ujævn overflade med knobede dæk og robust fjederspænding.

Kom i gang

Smudscykler har mindre, lettere motorer på op til 500cc ("kubikcentimeter", hvilket betyder forskydning eller størrelse). Yngre og begyndende ryttere vælger ofte 125cc snavscyklen, som er nemmere at håndtere end en større og tungere motor. De fleste 125cc cykler har fire-takts eller to-takts vandkølede motorer. Fjeder-spænding suspension gør det muligt for disse cykler at tage stejle bakker, ruveje og mudrede overflader. Deres enkle konstruktion gør dem nemme at vedligeholde og reparere.

Den populære 125cc

Dirt cykler er lavet i en række forskellige motorstørrelser, med den populære 125cc størrelse, der kommer uden dikkedarer. Disse cykler mangler udstyr, der ville gøre dem "street-legal", såsom forlygter og drej signaler. De har højst frihøjde, højst 10 tommer, og deres små gasbeholdere holder omkring en gallon brændstof. De kan bære en enkelt rytter til tophastigheder på omkring 50 miles i timen. Nem håndtering og let vægt, ikke hastighed, er de væsentlige ingredienser til succesfuld racing.

Dirt-Bike Racing

Sporten med snavscykeltræning eller motocross sporer sin oprindelse til "scrambling", en populær trail-riding begivenhed, der begyndte i Storbritannien efter 1. verdenskrig. Racers dannede hold og deltog i et kredsløb med flere stopper rundt om briterne øer. Til sidst deles sporten i flere kategorier efter motorstørrelse. De første internationale arrangementer pitted 500cc cykler mod hinanden på tværs af et europæisk kredsløb. I 1960'erne udvides konkurrencekategorierne til 125cc maskiner, mens sporten voksede i Japan og USA. Dirt bikers konkurrerer også i freestyle og supercross (indendørs) begivenheder.

Riding the Small Dirt Bike

Uanset om de er ude på det åbne spor eller møde for konkurrence, deler gode smutcykeltrænere nogle få vigtige rideteknikker. De rider mens de står med midten af ​​deres fødder balanceret på pinnene. De læner sig lidt fremad med deres arme op og albuer ud og holder en finger eller to på koblings- og bremsehåndtagene til enhver tid. På mudrede overflader flytter de vægten mod bagsiden af ​​cyklen. På sand eller løse overflader spredes de op for at forhindre, at hjulene glider sidelæns eller fiskeslægges. Og de bærer altid hjelme, med albue og knæpuder anbefales også.

Dirt Bike Tricks

125cc snavs cyklen kan gøre nogle fantastiske ting. De små cykler kan tage høje spring fra en rampe eller bakke eller pophjul til at komme over træer, klipper og andre forhindringer på jorden. Fordelene ved freestyle-konkurrencer træner i årevis for at få deres rygflip, sædgreb og ingenhåndshandler lige rigtigt.

Del:
Kommentarer