Hvad er den bedste måde at brænde kalorier hurtigt på?

Hvad er den bedste måde at brænde kalorier hurtigt på?

Selvom der ikke kan være en hurtig løsning til permanent vægttab, er det muligt at forbrænde kalorier hurtigere. Vægttab vil ske, når du brænder mere, end du spiser. Der er en forskel mellem at brænde mange kalorier og brændende kalorier hurtigt, men nogle tricks i handelen kan både gøre på samme tid.

Hvordan kalorier brændes

En kalorieindhold er en enhed af energi, og mad giver kalorier. Hvis du spiser mere end din kropsbehov, gemmes den som fedt. Brændende kalorier betyder blot, at du bruger den energi, der leveres af mad og drikkevarer. Jo højere din puls er, og jo længere den er forhøjet betyder jo flere kalorier du kan brænde. Kalorier brændes på utallige måder, fra vejrtrækning, til at tygge, fra vandreture til løft af vægte.

Brænde kalorier hurtigt

Hvis du ikke har tid i din tidsplan til at træne i gymnastiksalen i en time og en halv, vil øget intensitet forbrænde flere kalorier hurtigt. For at gøre dette skal du arbejde mellem 60 og 80 procent af din målpuls.

Hvis du løfter vægte, skal du tage en kortere hvile (dette hjælper også, hvis du trykker på tiden) mellem sæt. Den kortere tid, du tillader dine muskler at hvile, jo flere kalorier de brænder. Dette virker også, hvis du laver en cardio træning med intervaller; de kortere hviletider, jo flere kalorier du brænder på kort tid.

Brænd flere kalorier

Brænder mange kalorier tendens til at gå hånd i hånd med brændende kalorier hurtigt. Det er dog ikke tilfældet, hvis du går eller jogger langsomt i lang tid. Det vil brænde en masse kalorier, men det vil tage længere tid, fordi det tager længere tid for din puls at komme til fedtforbrændingsniveauet.

Vægtløftning er en anden måde at brænde mange kalorier på, fordi du ikke kun brænder dem under en træning, du vil fortsætte med at forbrænde dem, når du er i ro. Det kræver mere energi at opretholde magert muskel end fedt, hvilket betyder, at jo mere smidig du er, jo hurtigere er dit stofskifte.

Del:
Kommentarer