Hvad er den bedste kryds?

Hvad er den bedste kryds?

Næsten alle, der bruger en armbue, har deres egen mening om, hvilken er den bedste på markedet. Der er også et par faktorer at overveje, når man køber en armbue. Nogle af disse faktorer er enkelhed, nøjagtighed og hurtighed. Derudover spiller størrelse og teknik også en rolle i, hvad der gør en god armbue.

Bedste Bow

Mange jægere har sagt, at Excalibur Phoenix er den bedste armbue til jagt. Denne særlige type armbue er foretrukket af mange på grund af dens nøjagtighed. På en afstand på 25 meter er det muligt for en jæger at bruge en Excalibur Phoenix til at sætte tre skud i samme hul i samme mål.

Overvejelser

Ikke alene giver Excalibur Phoenix uovertruffen nøjagtighed, men vedligeholdelsen af ​​det er også meget nemt, især hvis du gør det hele året rundt. Hvis du ikke får den ydeevne, du er vant til ud af din bue, skal du erstatte strengen. Når dette er blevet gjort, bør armbue være klar til at skyde nogle mere.

Sammenligninger

Mens nogle jægere foretrækker Excalibur, vil andre jægere fortælle dig, at TenPoint-armbue er det bedste for den overordnede kvalitet. TenPoint crossbows er mere pålidelige end Excalibur sorten, ifølge nogle jægere. Desuden, hvis du bruger boltene leveret af producenten til din armbue, så er nøjagtigheden mellem Excalibur og TenPoint omtrent den samme.

Historie

Crossbows blev brugt i Europa allerede i 1400'erne. Brugen af ​​crossbows har også spillet en betydelig rolle i Asien og Nordafrika. Fordi armbøjlen består af en bue, der er monteret på et lager, giver den brugeren mulighed for at skyde pile ret effektivt uden at skulle bekymre sig om træthed, når man trækker tråden tilbage for at starte projektilet, som med traditionelle buer. Krydsbuen bruger et udløsersystem, der gør skydepile meget lette; de bruges typisk til jagt.

Teorier / Spekulation

Hver jæger, der bruger en armbue, fortæller dig, at hans mærke er bedre af en eller anden grund. Den bedste måde at afgøre, hvilken armbue der er bedst, er at lave forskning. Overvej hvad du værdsætter mest i en armbue og få varierede meninger, inden du træffer en beslutning.

Del:
Kommentarer