Hvad er de tre størrelser af bolde, der bruges i softball?

Hvad er de tre størrelser af bolde, der bruges i softball?

Legenden har det, sporten af ​​softball begyndte som et indendørs spil i Chicago i 1887. Bolden der blev brugt i det første spil var slet ikke en bold - det var en boksehandske indpakket i en mere sfærisk form og ramt med en kostespids. Da spillet udviklede sig, blev regler formaliseret, og spillet flyttede udenfor. Udover den 16-tommers softball, der er foretrukket til Chicago-stil, anvendes 11 og 12-tommer-omkredsbolde nu i softball.

Fast Pitch og Slow Pitch

Både hurtig pitch og slow pitch softball bruger 11 eller 12-tommer softballer, alt efter spillerens størrelse og alder. Drenge- og pigerhold med spillere på 10 år og yngre bruger normalt den mindre 11-tommer bold. Nogle kvinders langsomt pitch-ligaer bruger også 11-tommers bold. Mænds langsomme pitch-ligaer bruger primært 12-tommers bold, ligesom både mænd og kvinder spiller hurtig tonehøjde.

Chicago Style

En version af slow pitch softball unik til Chicago bruger en blødere 16-tommer bold. Den store bold rejser ikke så langt, når den rammes, hvilket betyder, at der ikke er nogen hjemløb. Dette gjorde spillet populært i byens skoleparker og små kvarterbaner, da det løste problemet med mindre kugler, der ofte flyver ud på gaderne. I modsætning til andre former for softball bærer fielders ikke handsker. Mange betragter 16-tommer softball så meget som en del af Chicagos historie og karakter som deep-dish pizza, og det har været en bogstaveret sport i byens offentlige skoler siden 1999.

Del:
Kommentarer