Hvad er Cross Trainer Shoes til?

Hvad er Cross Trainer Shoes til?

Cross træner sko fungerer godt, hvis du nyder flere sportsaktiviteter og gymnastik aktiviteter hver uge. De kombinerer flere funktioner i sportsspecifikke sko i en. Så du kan løbe på mandag, tage en kickboxing klasse på tirsdag, styrke tog på torsdag og spille et hurtigt spil basketball på fredag ​​uden at skulle købe en anden sko til hver aktivitet. De optimale korsstræner understøtter både fremadrettede bevægelser, til løb og gå, og lateral bevægelse, der kræves i aerobic-klasser eller på banen.

Sport Specifik Versus Cross Trainers

American Orthopedic Foot and Ankle Society anbefaler, at hvis du deltager i en bestemt sport tre eller flere gange om ugen, er du bedst at købe en sko, der er specifik for den sport. Hvis du for eksempel træner for en halvmaraton og har tre til fem løber om ugen, skal du have en løbesko under træning, fordi den understøtter hæl-til-tå-bevægelsen.

Særlige overvejelser

De, der er tilbøjelige til at få biomekaniske problemer i fødder, ankler, knæ og hofter, skal være mest selektive, når de vælger en kryds træner. Masser af polstring kan være en skade, hvis dine fødder bliver for store, mens det er værdifuldt, hvis du lider af kroniske skinnespalter. Besøg en velrenommeret butik og gør din forskning i forvejen, når du handler for cross trainers. Vær ikke bange for at prøve dem og gøre et par omgange rundt i butikken eller hop op og ned for at se, hvordan de føler det.

Del:
Kommentarer