Hvad er Cleveland Cavs Colors?

Hvad er Cleveland Cavs Colors?

Cleveland Cavaliers, eller Cavs, er et professionelt basketballhold, der er en del af National Basketball Association, eller NBA. Holdet begyndte at spille i NBA i 1970, og spillede oprindeligt sine spil på Cleveland Arena. Holdet flyttede i 1974 til Richfield Coliseum i Richfield, Ohio, en forstad til Cleveland. Cavalierne flyttede til Gund Arena i 1994, som blev navngivet efter sin ejer på det tidspunkt, Gordon Gund. Arenaens navn skiftede til Quicken Loans Arena i 2005. Den nuværende ejer, Daniel Gilbert, er også hovedejeren i Quicken Loans. Gennem årene har kavalerne også gennemgået en lang række farve og ensartede ændringer.

Originale farver

Da Cavalierne f√łrst begyndte at spille, var de originale farver vin og guld. Hjemstedet farver var traditionelle hvid med vin og guld trim. Vejtr√łjerne var vin med guld og hvid trim.

1980'ernes farveændring

Uniformerne blev ændret i 1983 til en brændt orange og blå ordning. Hjemmeuniformerne var hvide med blå og orange trim. Vejuniformerne var orange og blå med hvidt trim.

En anden farveændring i 1993

Holdet ændrede sine farver igen til orange blå og sort. De hjemlige hviduniformer indeholdt sort, blå og orange trim, mens vejfarverne var sorte med blå og orange trim.

Lebron James Era

Da holdet udarbejdede superstjernen Lebron James f√łrst samlet i 2003, √¶ndrede holdet sine farver igen til en variation af de originale vin- og gulduniformer.

Nuværende Uniformer

For 2010-2011 sæsonen efter at Lebron James forlod holdet, vendte Cavs tilbage til en opdateret version af deres oprindelige 1970'ers vin- og gulduniformer.

Del:
Kommentarer