Hvad er bivirkningerne ved at bruge Fentermina?

Hvad er bivirkningerne ved at bruge Fentermina?

Fentermina, også kendt som Phentermine, er en appetitundertrykkende middel, der bruges til at hjælpe overvægtige og overvægtige personer tabe sig. Når det kombineres med ordentlig kost og motion, resulterer Fentermina i hurtig, optimalt vægttab. Men som med ethvert stof er der visse forholdsregler og mulige bivirkninger at være opmærksomme på.

Funktioner

Fentermina stimulerer neuroner i centralnervesystemet til at frigøre høje niveauer af neurotransmittere som adrenalin, dopamin og epinephrin. Dette øger hjertefrekvensen og blodtrykket, der undertrykker sult og ønsket om at forbruge en masse mad.

Receptstyrker

Fentermina er ordineret i tabletter eller kapsler på 15 mg, 30 mg og 37,5 mg.

Bivirkninger

Ifølge Acxionfentermina har de fleste mennesker mindre eller ingen bivirkninger. Men nogle af de mest almindelige bivirkninger er en dårlig smag i munden, nedsat køn, forstoppelse, diarré, angst, søvnløshed, tør mund, hovedpine, nervøsitet og ked af maven.

Nogle af de mere alvorlige bivirkninger omfatter elveblest, vejrtrækningsbesvær, tæthed i brystet, hævelse af ansigt, læber, mund eller tunge, accelereret hjerterytme og hævelse af ben og fødder. Hvis nogen af ​​disse bivirkninger opstår, søg omgående lægehjælp.

Overvejelser

Weight-loss.emedtv rapporterer, at den kemiske sminke af Fentermina ligner amfetamin, som ofte misbruges. På grund af dette er antallet af påfyldninger tilladt inden for en bestemt tidsramme begrænset.

Advarsler

Fentermina bør ikke tages i mere end 12 uger ad gangen. Langvarig brug kan forårsage afhængighed, og kroppen kan opbygge tolerance for lægemidlet og dermed eliminere dets effektivitet.

Jo mere Fentermina du tager, desto større er risikoen for negative bivirkninger.

Del:
Kommentarer