Hvad er bivirkningerne af Nitro-Tech?

Hvad er bivirkningerne af Nitro-Tech?

Nitro-Tech er et valleproteintilskud, der anvendes af kropsbyggere og fitness-buffere for at øge muskelmassen. Mens Nitro-Tech anses for sikkert, har det nogle bivirkninger, herunder, men ikke begrænset til, opblæsning, opkastning og brystsmerter.

PĂĄ hele valleproteintilskud er en effektiv mĂĄde at fĂĄ ekstra protein pĂĄ. Whey proteiner, herunder Nitro-Tech, kommer i pulver og indtages som fitness shakes.

Oppustethed

Anecdotiske bevis viser, at Nitro-Tech kan forårsage oppustethed, især når der tages for meget på en gang. Generelt er den maksimale mængde valleprotein, der skal indtages i et møde, 20g.

Opblussen kan løses ved at nedsætte doseringen.

Gas

Nitro-Tech forårsager gas i mange brugere. Som ved opblødning kan dette forekomme, hvis for meget Nitro-Tech indtages i et møde. Det kan også forekomme, hvis Nitro-Tech ikke er blandet med ejendomme.

Sænkning af dosis kan hjælpe. Derudover foreslår brugerne at blande pulveriseret Nitro-Tech med vand i stedet for mælk for at eliminere gas.

I ekstreme tilfælde kan gas føre til opkastning. Afbryd brug i denne situation.

Brystsmerter

Nogle brugere af Nitro-Tech har oplevet brystsmerter. Hvis du oplever ubehag i brystet efter brug af dette produkt, skal du straks afbryde brugen og konsultere din læge. Hold altid den anbefalede dosis, når du bruger Nitro-Tech. Prøv at opretholde en sund balance mellem dit kost, motion og suppleringsprogram.

Sult

Da forskellige mennesker reagerer anderledes end Nitro-Tech, føler nogle brugere sulten (i direkte modsætning til oppustethed), mens de tager Nitro-Tech. En løsning på dette spørgsmål ville være at blande Nitro-Tech med en måltidskylling, tilføje bananer og andre frugter. Gør dette ville give fiber og bør bremse sult.

Chalky Taste

Selvom det ikke teknisk er en bivirkning, er en stor klage over Nitro-Tech den chalky smag og klumping. Begge er ikke usædvanlige for pulveriserede kosttilskud, men disse problemer gør Nitro-Tech svært at sluge. Som med gasproblemet vil blanding af Nitro-Tech med vand frem for mælk hjælpe. Derudover skal du bruge en blender, når du blander, da det kun drejer sig om at eliminere nogen sammenklumpning. Prøv også at blande i andre sunde fødevarer, som bananer eller jordnøddesmør for at forbedre smagen.

Del:
Kommentarer