Hvad er bivirkningerne af Naproxen?

Hvad er bivirkningerne af Naproxen?

Naproxen er en type smertestillende medicin, der er kendt som et ikke-steroide antiinflammatorisk stof. Det anbefales til behandling af gigt, spondylitis, gigt, tendinitis og kropssmerter.

Allergisk reaktion

Patienter, der er tilbøjelige til at få allergiske reaktioner med NSAID-type medicin, har høje muligheder for et gentagen angreb af udslæt og hævelse med naproxen, fordi det falder ind under denne kategori af medicin.

Peptiske ulcera

Patienter, der tidligere har lider af mavesår, kan være i fare for gastrointestinale problemer som blødning og sår og endda punkteringer i fordøjelseskanalen, når de bruger naproxen.

Nyreproblemer

Nedsat nyresvigt skyldes anvendelse af naproxen på grund af faldet i prostaglandinsyntese. Patienter, der lider af nyretoksicitet, er sædvanligvis dem med en tidligere historie af hjerteproblemer, leverproblemer og urinproblemer.

farer

Ifølge Drugs viser undersøgelser, at når naproxen blev administreret til gravide kvinder, passerede det gennem moderkagen til føtalvævet, der forårsagede misdannelse og endog abort. Det er også set i modermælk hos lakterende kvinder, der forårsager spædbørn at kaste op.

Kardiovaskulære problemer

Patienter med hjerteproblemer og med hypertensionshistorie bør rådes om problemer som hjertesvigt og tilbagevendende problemer med hypertension ved brug af naproxen.

Del:
Kommentarer