Hvad er bivirkninger af lipotropiske injektioner?

Hvad er bivirkninger af lipotropiske injektioner?

Lipotropiske injektioner er en behandling for at forbrænde fedt i kroppen ved at injicere stoffer i kroppen. Lipotropiske injektioner adskiller sig fra fedtsugning, fordi liposuktion er invasiv og fjerner fedt fra kroppen, lipotrope injektioner fjerner ikke fedt; de hjælper bare fedt opløses ved at hjælpe metabolismen. Fedt opløses på en generaliseret måde, i modsætning til lipodissolve-metoden, hvor fedt opløses i bestemte områder.

Anvendelser

Lipotropiske injektioner bruges til at opløse for meget fedt i nogle dele af kroppen, hvor træning ikke virker. Nogle af disse områder omfatter maven, det indre lår, nakke, skinker og hofter. En kombination af B12 og B6 injektioner gives i en lopotropisk injektion. Andre lipotropiske eller fedtforbrændende stoffer kan også injiceres, herunder inotisol, som hjælper leveren med at fjerne fedt; cholin, som fordeler kolesterol og forhindrer det i at blive deponeret i en del af kroppen og methionin, som ligner inotisol. I nogle tilfælde kan en kombination af disse gives. Injektioner kan administreres op til to gange om ugen.

effekter

Aminosyrerne, der injiceres i kroppen, stimulerer leveren til at optimere metabolismen. Disse injektioner øger kroppens metaboliske styrke. Injektionerne er kun effektive midlertidigt. Så snart effekten af ​​disse stoffer slides ud, begynder kroppen gradvist at vende tilbage til normal.

Bivirkninger

Potentielle bivirkninger omfatter maveforstyrrelser og urinproblemer på grund af belastningen af ​​injektionerne på nyrerne. Depression er en anden mulig bivirkning. Online Health Care rapporterer, at nogle patienter ikke var i stand til at kontrollere deres urin og / eller havde diarré. Endelig rapporterede nogle patienter en behagelig lugt.

Udmattelse

Lipotropiske injektioner ændrer funktionen af ​​fordøjelsessystemet midlertidigt. Dette kan resultere i ekstrem udmattelse, da kroppen ikke er vant til at arbejde på dette niveau og tilstand. En anden stor mangel på disse injektioner er, at vægttab er meget inkonsekvent. Nogle patienter oplevede at have tabt 12 pund i en session og fem pund den næste. I løbet af en tre måneders behandlingstid var der ekstrem variation i vægttab hos patienter ifølge online testimonials og rapporter på et britisk websted kaldet Body Creates.

Smerte

Uforklaret smerte i ikke-relaterede dele af kroppen er en anden potentiel bivirkning. Patienterne har klaget over smerter i nakke og dele af hånden. Hvordan disse injektioner forårsager disse smerter er ikke klart. Nogle patienter har også oplevet ledsmerter og allergiske reaktioner på injektionerne.

Del:
Kommentarer