Hvad er ĂĄrsagerne til sengetid allergi angreb?

Hvad er ĂĄrsagerne til sengetid allergi angreb?

Allergier rammer ofte sæsonmæssigt og plager dig med irriterende symptomer som hoste og nysen. Du kan endda være tilbøjelig til allergi i løbet af natten, inden for dit eget hjem.

allergier

Allergier er forårsaget af en overreaktion af dit eget immunsystem til visse allergener, såsom støv, skimmel, pollen og kæledyrsdander. Den resulterende irritation kan forårsage nysen, vandige øjne, hoste og endda lungebetændelse, som almindeligvis betegnes astma.

Støvmider

Du kan have et allergiangreb i løbet af natten, hvis du er allergisk over for støvmider. Sengetøj (madrasser / sengetøj) udgør et ideelt miljø for støvmider til at blomstre. Områder, hvor støv har akkumuleret, såsom under soveværelsesmøbler eller i soveværelset tæpper, kan føje til dit natre allergiske respons.

Mold

Ifølge Mayo Clinic er luftbårne skimmelsporekoncentrationer højest om natten. Hvis du har en allergisk reaktion på skimmelsporer, bør du holde dine vinduer lukket om natten.

pollen

I tider, hvor pollen tæller er høje, kan luftbårne pollen blæse ind i dit soveværelse, hvilket forårsager natten allergi angreb. Det er vigtigt at lukke dit soveværelse vinduer for at holde allergener fra at komme ind i dit soveområde.

Forebyggelse

Du kan reducere natten allergi angreb ved at sove med vinduerne lukket, vaske sengetøj ugentligt, ved hjælp af en affugter, der bruger støvtætte dækker til din puder og madras, fjerne tæpper i dit soveværelse og støvsuger og støv ofte. Hvis du har kæledyr, er det tilrådeligt at holde dem ude af dit soveværelse for at hjælpe med at reducere kæledyrsdræber.

Del:
Kommentarer