Hvad er ĂĄrsagen til metallisk kropslugt?

Hvad er ĂĄrsagen til metallisk kropslugt?

Metallisk kropslugt er en almindelig tilstand forårsaget af en eller en kombination af faktorer. Lugten vi genkender som en metallisk duft er faktisk lugten af ​​vores krops kemi, der reagerer med metallet for at danne organiske forbindelser. Metal har faktisk ikke egen lugt. Den duft, vi har fået til at kende som metallisk, er lugten af ​​vores individuelle kropskemi, der reagerer med metallet for at skabe organiske duftforbindelser.

Blod

De høje niveauer af jern i blod får det til at lugte metallisk, selv efter at det er tørret. Personer med udsatte sår, tørret blod eller kvinder på deres menstruationscyklus kan have en metallisk kropslugt.

Personlige produkter

Hver enkelt persons krop reagerer forskelligt på kemikalier i produkter som sæbe, shampoo, deodorant, fugtighedscreme og parfume. Metalliske mineralforbindelser blander sig med kroppens unikke blanding af lugtmolekyler og kan afgive en metallisk duft.

Beskæftigelse

Nogle job kræver, at folk bruger metalværktøjer eller arbejder med kemiske forbindelser indeholdende metal. Denne langvarige eksponering for metaller kan forårsage, at huden reagerer og forårsager en metallisk lugt.

Beklædning og tilbehør

Tøj og tilbehør, der indeholder metal knapper, lynlåse og nitter, kan forårsage kemiske reaktioner, når de kommer i kontakt med overfladen af ​​huden. Svedning øger reaktionen på metallet og sammen med det lugten.

Del:
Kommentarer