Hvad er ĂĄrsagen til lyshovedet?

Hvad er ĂĄrsagen til lyshovedet?

Følelse af lyshår kan være en skræmmende følelse som om du kører en rutsjebane. Lightheadedness giver ikke advarselssignaler, men kommer pludselig uden nogen åbenlyst grund og går så væk så hurtigt som det fremgår. Nogle gange er det et kronisk eller langvarigt problem. Selv om du føler dig svimmel eller lyshårig, er ikke en sygdom eller sygdom, er det et tegn, at noget er forkert. I stedet for bare at ignorere det eller afhænge af en hjemmeheling, er det vigtigt at bestemme årsagen.

Identifikation

Lightheadedness, en tilstand der opstår, når ikke nok blod når hjernen, føles som om du er ved at passere eller svage. Denne type svimmelhed er imidlertid ikke så alvorlig som den faktiske besvimelse. I modsætning til besvimelse føler du normalt ikke, at dine omgivelser bevæger sig. Normalt falder lyshovedet, hvis du lægger dig ned. Følelser af kvalme kan også ledsage lightheadedness.

Drop i blodtryk

En tilstand kendt som "postural hypotension" eller en blodtryksfald kan forårsage lyshårhed. Når du står, pumper dit hjerte mere blod end normalt til hjernen for at kompensere for blodets ophobning i benene. Når denne proces ikke virker, ændres kropsændringer, som f.eks. Oprejst hurtigt eller bøje sig over, til lettethed eller svimmelhed. Sløret syn og selv besvimelse kan resultere i mere alvorlige tilfælde.

svimmelhed

Når en spindende følelse ledsager lynhårdhed, er der en mulighed, at du kunne få et indre øreproblem kendt som svimmelhed. Normalt set hos ældre mennesker involverer svimmelhed det indre øre, som skaber balance i kroppen. Svimmelhed kan behandles med medicin, der reducerer blodvolumenet i kroppen, hvilket sænker blodtrykket. Tjek for andre grunde, der bringer svimmelhed som stående efter at have spist et stort måltid, ikke at drikke nok vand eller når opvågningen om morgenen.

Blødende

Selvom blødningsstedet sædvanligvis er tydeligt, er det til tider skjult, som i tilfælde af blødning i fordøjelseskanalen, hvor blødning, selvom det er i små mængder, har foregået så længe dage eller uger ubemærket. Træthed og lyshårhed kan være mærkbare symptomer på at miste blod. Blod tabt fra tung menstruationsstrøm kan også forårsage lyshår.

Sundhedsproblemer

Lightheadedness kan ledsage sygdomme som forkølelse, influenza eller allergi. Det kan også skyldes hypoglykæmi (lavt blodsukker). Mere alvorlige forhold, der fører til lyshårhed, kan omfatte hjerteproblemer som hjerteanfald 'unormale hjerterytmer. Strokes og ekstremt blodtryksfald (shock) kan også forårsage lyshårhed. Når du oplever nogen af ​​disse alvorlige lidelser, er der generelt andre symptomer som et racerhjerte, taletab, brystsmerter og synsforandringer.

Tips

Når du føler dig lettehår, skal du ikke stå op pludselig eller bøje sig hurtigt. Støtte slange eller strømper kan hjælpe med blodstrømmen tilbage til hjernen. Drik mindst otte glas vand og andre væsker. Undgå alkohol, da dette forhindrer balance.

Del:
Kommentarer