Hvad er ĂĄrsagen til edderkopper i bryster?

Hvad er ĂĄrsagen til edderkopper i bryster?

Ærene kan "bøje med blodpulver", hvis de ikke kan cirkulere blodet, ifølge MedicineNet. Når venerne har bultet, bliver de synlige blodkar kaldet varicose eller "edderkopper."

Ă…reknuder eller edderkopper

Ifølge MedicineNet kan edderkopper forekomme på hudens overflade ligesom fine linjer i en "web-lignende labyrint". Spider vener er mere almindelige i lår, ankler og fødder, men de kan også vises på ansigtet og nogle gange bryster.

Hvem fĂĄr edderkopper?

Mænd og kvinder i alle aldre kan få edderkopper; De påvirker dog for det meste kvinder i fødselsår og ældre, ifølge MedicineNet. Omkring 10 procent til 15 procent af mændene og 20 procent til 25 procent af kvinderne lider af åreknuder. Andre risikofaktorer omfatter vægtforøgelse, stillesiddende livsstil, langvarig stående og graviditet.

Hvad forĂĄrsager edderkopper?

I nogle tilfælde kan svagheder i veinvægge forårsage pooling af blodet. Dette vil gøre blodkarene svagere, hvilket får blod i åre til at stige, hvilket fører til åreknuder.

Symptomer

Nogle almindelige symptomer ud over spindelårernes udseende i bryster omfatter aching, cramping, kløe, hævelse og træthed.

Behandlinger

Der findes flere behandlinger til edderkopper, afhængigt af venernes størrelse, eventuelle symptomer og venernes placering. Behandlinger kan omfatte kompressionstrømper, scierotherapy (indsprøjtning af en væske i blodet), laserterapi og kirurgi for at fjerne åreknuderne. Imidlertid er behandling ikke nødvendig, da det hovedsageligt er et kosmetisk problem.

Del:
Kommentarer