Hvad er årsagen til bruising fra skrabe tør hud?

Hvad er årsagen til bruising fra skrabe tør hud?

Kramper skyldes brudte blodkar, som lækker nær hudens overflade, og kan fremstå som sorte, blå, lilla, gule eller grønne områder på huden. Heldigvis kan blå mærker som følge af ridser på tør hud forebygges og behandles gennem livsstilsændringer og selvpleje.

typer

Krammer relateret til ridser kan skyldes en medicinsk tilstand, som eksem, der forårsagede den tørre hud eller fra personlig adfærd, som for eksempel at ridse for hårdt eller ofte.

Funktioner

Krammer fra ridset tør hud kan virke hævede, føle øm på berøring, fremstå som linjer på tværs af huden og forekomme over hele kroppen.

Identifikation

Primære læger og dermatologer identificerer og diagnosticerer årsagerne til blå mærker og tør hud. Patienterne kan få en fysisk eksamen og gennemgå blodprøver til diagnosticering af medicinske tilstande, der forårsager blå mærker og kløe.

Overvejelser

Kvinder, mennesker, der er ældre og dem, der tager blodfortyndere som aspirin, er mere tilbøjelige til at blære let efter ridser på tør hud.

Behandlinger

Ifølge Mayo Clinic omfatter anbefalinger til behandling af blå mærker hævning af det berørte område, anvendelse af kolde pakker flere gange dagligt og anvendelse af smertestillende midler som acetaminophen.

Forebyggelse / Solution

Ved hjælp af en daglig fugtighedscreme kan man undgå langvarig udsættelse for sollys og varme brusere eller bad og have lange ærmer og bukser. Beskytter huden mod blå mærker og reducerer trangen til at ridse.

Del:
Kommentarer