Hvad bruges Magic Mouthwash til?

Hvad bruges Magic Mouthwash til?

Magic Mouthwash er en sammensat formulering, der anvendes af sundhedsudbydere for at lette oral og øsofageal smerte hos patienter. Der er ingen specifik betingelse, for hvilken denne blanding anvendes. Aids- og kræftpatienter er imidlertid mere bekendt med denne sammensmeltning, da de er tilbøjelige til sårdannelse og betændelse i slimhinderne i mund, svælg og spiserør.

Indikationer

Magic Mouthwash kan ordineres for ondt i halsen, mavesår og forkølelsessår. Kræftpatienter, der modtager kemoterapi og strålingsbehandlinger, risikerer at udvikle mavesår og betændelse i slimhinderne på grund af behandling. Infektioner af mundhulen i mundhulen og spiserøret kan forårsage smerte og ulcerationer. Magic Mouthwash kan også bruges i disse tilfælde.

typer

Magic Mouthwash er generelt i flydende form og lavet af 3 standardkomponenter. Lidocaine, Maalox og Benadryl er de typiske komponenter. Nogle udbydere bruger Kaopectate i stedet for Maalox. Andre udbydere kan tilføje anti-infektive midler som tetracyclin og nystatin. Magic Mouthwash er typisk givet som en 5 ml dosis, for voksne, og er skiftet om munden og derefter spyttet ud. For smerter eller sår, som er længere tilbage i mundhulen, kan opløsningen gurgles, inden den spytter ud. For at behandle spiserør eller betændelse kan Magic Mouthwash sluges. En patient kan bruge denne forbindelse hver sjette time eller som foreskrevet. I tilfælde af mavesår og forkølelsessår kan lægen kun anbefale at dabbe løsningen på det berørte område.

effekter

Diphenhydraminen, eller Benadryl, hjælper med at lindre smerter. Det er en smertestillende medicin. Maalox og Kaopectate, bruges til at hjælpe blandingen frakke området. Lidokainopløsningen er også et topisk analgetikum; det har en følelsesløshed. Efter brug af Magic Mouthwash bør mad og drikkevareindtagelse ikke forekomme i mindst 30 minutter efter behandling, da dette kan reducere virkningerne af forbindelsen.

Fordele

Hos nogle kræft- og aids-patienter kan oral betændelse, infektioner og / eller ulcerationer forårsage så meget smerte at spise er en meget ubehagelig oplevelse. Magisk mundskyl kan lindre munden og / eller spiserørets smerte, så patienterne kan mundtligt forbruge næringsstoffer med nedsat ubehag. Mavesår, hvis de ikke behandles, kan føre til en udbredt infektion. En Magic Mouthwash-formel, der indeholder en anti-infektiv, kan hjælpe med at reducere smerte og forebygge eller løse en infektion.

Advarsel

Den voksne formel af Benadryl indeholder alkohol, som faktisk kan forårsage mere oprindeligt ubehag og tørring af slimhinderne. Når det er muligt, bør den pædiatriske formel anmodes om, hvis den voksne formel ikke kan tolereres. En allergi over for nogen af ​​bestanddelene i forbindelsen skal rapporteres til lægen før brug. Særlig forsigtighed bør tages, når du spiser efter brug af Magic Mouthwash, da det kan skade gagrefleksen, idet patienten risikerer at blive kvalt.

Del:
Kommentarer